Eski Serenay’ı unutun! Yeni projesi için saçlarını kısacık kestirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eski Serenay’ı unutun! Yeni projesi için saçlarını kısacık kestirdi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, dijital platformda yayınlanacak yeni projesi ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ dizisindeki ‘Leyla’ karakteri için imaj tazeledi.

‘Aile’ , ‘Şahmaran’ , ‘Medcezir’ gibi başarılı yayımlarla adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, yeni dizisi için saçlarını kısacık kestirdi. Son haline takipçilerinden yorum yağdı.

TAKİPÇİLERİNDEN TAM NOT

Başarılı oyunculuğuyla magazin gündeminde sık sık yer alan Serenay Sarıkaya, bu kez değişimiyle konuşuldu. Upuzun saçlarını küt yapan oyuncunun yeni hali de çok beğenildi.

31 yaşındaki Serenay Sarıkaya, imajını 9 milyon takipçili Instagram hesabından paylaştı. Sosyal medyada Sarıkaya’nın yeni halini gören takipçileri “Her şey mi yakışır be” , “Kısa saç müthiş olmuş bayıldım” tarzında yorumlar yaptı.

Eski Serenay’ı unutun! Yeni projesi için saçlarını kısacık kestirdi

KADROSUNDA ÜNLÜ OYUNCULAR VAR

Netflix’in Ece Yörenç imzalı yeni dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti’nin çekimleri başladı. Yönetmenliğini Bertan Başaran’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya’ya Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Bade İşçil, Gülcan Aslan, Zeynep Tuğçe Bayat, Esra Ruşan, Efe Tunçer, Meriç Aral, Kamil Güler, Nil Sude Albayrak, Sümeyra Koç, Selçuk Borak, Ege Aydan, Laçin Ceylan ve Perihan Savaş eşlik ediyor. 

‘KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ’ KONUSU

Başarılı avukat Leyla Taylan (Serenay Sarıkaya) ihanetle biten ilk aşkının acısından arkadaşlarının ve yakışıklı şef Şeyyaz’ın yardımıyla kurtularak “yılın boşanma davası” sayılan bir davada ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu’nun vekili olur.  Karşısında 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış ilişki katili bir koleksiyoner olan Cem Murathan bulunmaktadır.  Leyla, “hem suçlu hem güçlü” olan bu “narsist” adama karşı müvekkilini savunacaktır.  

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...