Eylül Öztürk eski dostu Dilan Polat’ı topa tuttu: Herkesin hayatını mahvetti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Eylül Öztürk eski dostu Dilan Polat’ı topa tuttu: Herkesin hayatını mahvetti

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dilan-Engin Polat tutuklanmasının ardından hakkında soruşturma başlatılan ve mal varlıklarına el konulan Eylül Öztürk, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Bir takipçisinin ‘Dilan Polat’a destek ol’ mesajına sinirlenen Öztürk, “Ne desteği ya? Kimse benden fazladan bir iyi niyet beklemesin. Herkesin hayatını mahvetti” dedi.

Amerika’da yaşayan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Eylül Öztürk, Dilan-Engin Polat soruşturmasına sonradan dahil edilmiş ve mal varlıklarına el konulmuştu. Bir dönem yakın dostu olan Dilan Polat ile ilgili gelen mesajlara sinirlenen Eylül Öztürk, kendisine Dilan Polat’a destek olmasıyla ilgili gelen mesajlara ateş püskürdü. 

“BAŞIMA GELMEYEN KALMADI BUNLAR YÜZÜNDEN”

Dilan Polat’a destek olmayacağının altını çizen Eylü Öztürk, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

“Valla kimse kusura bakmasın. Kimseye destek mestek olamamam ben. Milletin şuursuzluğunun, görgüsüzlüğünün bedelini ödüyorum aylardır. Sadece ben değil, koca iki sektör ödüyor. Bütün fenomenler görgüsüz, bütün güzellik merkezleri rezil ilan edildi. Kim memnun bu durumdan? Siz dalga geçtiğimi falan mı zannediyorsunuz acaba? Ne desteği ya? Zaten anam ağlamış, neyine destek vereceğim. Başıma gelmeyen kalmadı bunlar yüzünden. Suçsuz yere içerdeyse elbette ki çıkmalı ama o kadar. Kimse benden fazladan bir iyi niyet beklemesin. Herkesin hayatını mahvetti, sadece bizim değil, ailelerimizin de.”

Eylül Öztürk eski dostu Dilan Polat’ı topa tuttu: Herkesin hayatını mahvetti

“AFFETMİYORUM KARDEŞİM”

Ardından bir video paylaşan Eylül Öztürk, Dilan Polat güzellemesi yapmayacağını şu sözlerle belirtti: 

“Benden hiçbir zaman Dilan Polat güzellemesi duyamayacaksınız. Hele şu saatten sonra hiç. Bu zamana kadar çok fazla şey var kendisiyle ilgili. Bir defa ağzımı açmadım ama yeter. İnsan yaptığı işin biraz hakkını vererek yapar. Örneksen örnek olacaksın. Hepimizin hayatını mahvetti, hepimizin hayatını kararttı. Affetmiyorum kardeşim onu da affetmiyorum. Tek üzüldüğüm şey çocukları. Çocuklarına inanılmaz üzülüyorum Allah annelerine kavuştursun bir an önce ama benden uzak olsun.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...