Gönül Dağı'nın Zahide'si gönlünü basketbol hocasına kaptırdı... İlk fotoğraf da geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Gönül Dağı'nın Zahide'si gönlünü basketbol hocasına kaptırdı... İlk fotoğraf da geldi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Gönül Dağı’nda üstlendiği ‘Zahide’ karakteriyle son dönemde adından söz ettiren oyuncu Ecem Özkaya, yeni bir birlikteliğe yelken açtı.

‘Zengin Kız Fakir Oğlan’ , ‘Hayat Şarkısı’ , ‘Can Kırıkları’ , 'Gönül Dağı' gibi dizilerde rol alan Ecem Özkaya cephesinden hayranlarını şaşırtan bir haber geldi. Ünlü ismin gönlünü oğlunun basketbol hocasına kaptırdığı ortaya çıktı.

10 YILLIK EVLİLİĞİNİ NOKTALADI

Ecem Özkaya, kendisi gibi başarılı oyuncu Mustafa Üstündağ ile 'Cümbür Cemaat Aile' dizinin setinde tanışmıştı. 2010 yılında nikah masasına outran ikilinin ilk çocukları Ahmet Kaan 2013 yılında dünyaya geldi. Birlikteliğini gözlerden uzak yaşayan çift, 10 yıllık evliliklerini yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle 2020 yılında bitirdi. 

BOŞANMA HABERİNİ BÖYLE DUYURDULAR

Çıkan haberlerin ardından ortak bir yazılı açıklama yapan çift, “2010 yılında başlayan evliliğimizi oluşan fikir ayrılıklarımız nedeniyle geçtiğimiz ay karşılıklı anlaşarak sonlandırdık. Birbirimizi severek çıktığımız bu yolu ayırırken saygımızı ve dostluğumuzu koruyabilmenin değerinin bilincindeyiz. Bir oğlumuzun da olduğunu hatırlatarak birlikte aldığımız bu karara saygı gösterilmesini basın ve kamuoyundan rica ederiz...” ifadelerine yer vermişti.

YAN YANA İLK KARE

Eski eşi Mustafa Üstündağ’dan boşanan oyuncu Ecem Özkaya, gönlünü uzun süre sonra birine kaptırdı. Özel hayatını gözlerden uzak tutan Özkaya’nın oğlunun basketbol hocası İlyas İrdel ile birlikte olduğu ortaya çıktı. İkilinin ilk görüntüsü İrdel'in fotoğraflarını profil fotoğrafı yapmasıyla belgelendi.

Gönül Dağı'nın Zahide'si gönlünü basketbol hocasına kaptırdı... İlk fotoğraf da geldi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...