Hadise boşanma sonrası içini döktü: “Beni ezemezsiniz”

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Hadise 5 ay evli kaldığı iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz haftalarda resmi olarak boşanmıştı. Ayrılık sonrası bir etkinliğe katılan isim, içini döktü. Hadise’nin “Bana yapılan ataklar sonrası 'Neden bunu yaşıyorum?’ demiyorum. Beni ezeceklerini zannediyorlar. Öyle bir şey yok. Ben güçleniyorum! Siz sadece konuşun” sözleri dikkat çekti.

Hadise ile Mehmet Dinçerler çiftinin mutluluğu uzun sürmedi. 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda nikah masasına oturan ikili resmi olarak Beykoz Adliye’sinde görülen duruşmayla boşandı. 5 ay evli kalan Hadise ile Mehmet Dinçerler geçtiğimiz haftalarda görülen duruşmayla anlaşmalı olarak evliliklerini noktaladı. 

“BEN GÜÇLENİYORUM… SİZ SADECE KONUŞUN”

İş insanı Mehmet Dinçerler ile yollarını ayıran Hadise, UNICEF'in etkinliğinde içini döktü. 

Hadise, "Bana yapılan ataklar sonrası 'Neden bunu yaşıyorum?’ demiyorum. Beni ezeceklerini zannediyorlar. Öyle bir şey yok. Ben güçleniyorum! Siz sadece konuşun" diyerek dikkat çekti.

Hadise boşanma sonrası içini döktü: “Beni ezemezsiniz”

“BOŞANMA DAVASI AÇTIM”

Ünlü şarkıcı, kötü haberi sosyal medyadan “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” sözleriyle duyurmuştu.

DÜĞÜNDEKİ TAKILARI BORÇ YERİNE SAYDI

Hadise, düğünde kendisine takılan takıları evliliği sırasında Mehmet Dinçerler'e borç olarak verdiği yüklü miktardaki paranın yerine saydı. Dinçerler düğünde takılan takılardan kendisine hiçbir pay alamazken, boşanma sonrası evlilik teklifi esnasında verdiği 3 milyon TL’lik yüzüğü de Hadise’ye bıraktı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...