Hande Erçel’e Hakan Sabancı’dan sürpriz! Hiç beklemediği anda geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hande Erçel’e Hakan Sabancı’dan sürpriz! Hiç beklemediği anda geldi

MAGAZİN Haberleri

Hande Erçel, erkek arkadaşı Hakan Sabancı ile çıktıkları tatilden yeni paylaşımlar yaptı. Erçel, kendisine yapılan jeste de sosyal medyadan yer vermeyi ihmal etmedi.

Son günlerin en çok konuşulan çiftleri arasında yer alan oyuncu Hande Erçel ve sosyetenin ünlü ismi Hakan Sabancı ikilisinin birliktelikleri dolu dizgin devam ediyor.

Eskiden görüntülenmemek için kaçan ünlü çift, artık saklanmıyor. Hatta sosyal medya hesaplarından birbirleriyle ilgili paylaşım da yapıyor. 

Sık sık yurt dışına giden Erçel ile Sabancı, bu kez tatilde çektikleri bir videoyla gündeme geldi.

"ROMANTİK ENİŞTE"

Hakan Sabancı erkek arkadaşı Hande Erçel'e İtalya’da bir restoranda oturdukları esnada serenat yaptırdı. Hande Erçel de o anları Instagram hesabından yayınladı.

Hande Erçel’e Hakan Sabancı’dan sürpriz! Hiç beklemediği anda geldi

Ünlü oyuncunun bu paylaşımına takipçilerinin gözünden kaçmadı. Kullanıcılar “Romantik enişte” , “Mutluluğunuz hiç bozulmasın” tarzında yorumlar yaptılar.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...