Harry Potter’ın Hagrid’i Robbie Coltrane hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Harry Potter’ın Hagrid’i Robbie Coltrane hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü Harry Potter filmlerinde canlandırdığı Hagrid rolüyle hafızalara kazınan İngiliz aktör Robbie Coltrane 72 yaşında hayatını kaybetti.

Harry Potter filmlerinde canlandırdığı Hagrid rolüyle hafızalara kazınan ünlü İngiliz aktör Robbie Coltone 72 yaşında hayatını kaybetti. 

Coltrane'in menajeri Belinda Wright yaptığı açıklamada, oyuncunun İskoçya'daki Falkirk yakınlarındaki bir hastanede hayatını kaybettiğini doğrulayarak, "Harika bir aktör olmasının yanı sıra çok zekiydi. 40 yıl boyunca onun menajerliğini yapmış olmaktan büyük gurur duyacağım ve onu çok özleyeceğim" dedi.

ROBBİE COLTRANE KİMDİR?

Robbie Coltrane, 30 Mart 1950’de İskoçya’da bir doktor ve öğretmenin oğlu olarak dünyaya geldi. Glasgow Sanat Okulu’ndan mezun olduktan sonra sanat eğitimine Edinburgh’daki Moray House College of Education’da devam etti.

Oyuncu, dünyaca ünlü Harry Potter serisinde canlandırdığı Hogwarts bekçisi Rubeus Hagrid ile geniş bir hayran kitlesine ulaşarak popülerlik kazandı.

İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...