İbrahim Tatlıses'ten Kılıçdaroğlu'na göndermesi: Al sana Togg

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İbrahim Tatlıses'ten Kılıçdaroğlu'na göndermesi: Al sana Togg

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yerli otomobil Togg’la ilgili eleştirilerde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderme yaptı. Tatlıses paylaşımına, "Hani TOGG diye bir araba yoktu, imal edilmiyordu? Al işte, bal gibi de var" notunu düştü.

AK Parti'den seçimlerde milletvekilliği aday adayı olduğu öğrenilen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Togg sözleri sebebiyle, Cumhurbaşkanlığı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tiye aldı. Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un, ilk teslimatı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ikincisi Azerbaycan Cumhurbaşkan'ı Aliyev'e yapıldı. Tasarımı ve özellikleriyle büyük beğeni toplayan Togg için Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Otomobil üretiyoruz dediler. Nerede?" sözleri yeniden gündeme geldi. Bahsi geçen sözleri tiye alarak Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderme yapan İbrahim Tatlıses'ten dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"HANİ TOGG DİYE BİR ARABA YOKTU?"

Tatlıses, Kılıçdaroğlu'nun Togg ile ilgili söylediklerine göndermede bulunarak Millet İttifakı'nın adayını diline doladı.

Tatlıses paylaşımına, "Hani TOGG diye bir araba yoktu imal edilmiyordu AL işte BAL gibi de var hatta ben bile bir TOGG’a yazılmıştım bunun yalanı dolanı nerde? Al işte Sayın Başkan ve eşi Hanımefendi binmiş turluyorlar, hani yoktu hani uyduruktu al sana TOGG kazasız belasız." notunu düştü.

https://twitter.com/imparatoribo/status/1643210157663440901

"OTOMOBİL ÜRETİYORUZ DEDİLER, NEREDE?"

Kılıçdaroğlu, daha önce Togg ile ilgili yaptığı açıklamada, "Otomobil üreteceğiz diyorlar. Nerede kaldı bu? Hani oturdular, büyük gösteriler yaptılar, iş adamları bir araya geldi. Bakanlar, başbakanlar, cumhurbaşkanları bir araya geldi. Otomobil üretiyoruz dediler. Nerede? Milleti kandırmak için, Türkiye otomobil üretir. Otomobil üretmek artık sıradan bir olay. Mesele nedir? Ürettiğin otomobili kime satacaksın?" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...