İkizi kadar benziyor… Kenan Işık’ın kardeşini görenler ünlü oyuncunun iyileştiğini sandı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
İkizi kadar benziyor… Kenan Işık’ın kardeşini görenler ünlü oyuncunun iyileştiğini sandı

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 9 yıldır komada olan Kenan Işık’ın kardeşi Mehmet Cengiz Işık abisine benzerliğiyle şaşırttı. Ünlü oyuncu ve sunucuya ikizi kadar benzeyen kardeşini görenler gözlerine inanamadı.

Kim Milyoner Olmak İster’in efsane sunucusu ve oyuncu Kenan Işık, 2014 yılında spor salonunda girdiği sauna sonrası fenalaştı. Dengesini kaybederek kafasını yere çarptığı öğrenilen isim, ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlattı ancak girdiği komadan çıkamadı.

GÖRENLERİN KAFASI KARIŞTI

9 yıldır tedavisi devam eden ve bilinci kapalı olarak yaşayan Kenan Işık’ın sağlık durumundaki gelişmeler merak edilirken, ünlü ismin kardeşi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Işık, oyuncuya olan benzerliğiyle gündeme geldi. İyileşeceği gün iple çekilen ünlü ismin kardeşini sokakta görenlerin kafası karıştı. Prof. Dr. Cengiz Işık’a yolda denk gelenler, Kenan Işık’ın iyileştiğini düşünüp sosyal medyada asılsız haberlerin yayılmasına neden oldu.

Prof. Dr. Mehmet Cengiz Işık, Kenan Işık’a olan benzerliği ile tüm dikkatleri üzerine topluyor. Kendisi arkeoloji alanında tanınmış bir profesör. Ankara Üniversitesi Klasik Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlayan isim Ankara’da hayatını sürdürüyor. 

İkizi kadar benziyor… Kenan Işık’ın kardeşini görenler ünlü oyuncunun iyileştiğini sandı

Prof. Dr. Mehmet Cengiz Işık

KENAN IŞIK’A NE OLDU? 

Başarılı oyuncu, tiyatrocu, sunucu ve yazar Kenan Işık, 21 Mart 2014 günü spor salonunda girdiği sauna sonrası fenalaştı. Işık’ın dengesini kaybederek kafasını yere çarptığı öğrenildi. Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı. Ameliyatın 4 saat sürdüğü ve sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Olayın olduğu tarihten sonra bir müddet komada olan sanatçının tedavisi şu anda evinde devam ediyor.

İkizi kadar benziyor… Kenan Işık’ın kardeşini görenler ünlü oyuncunun iyileştiğini sandı

YAKIN ARKADAŞI SAĞLIK DURUMUNU ANLATTI

Ünlü ismin yakın arkadaşı Ozan Zeybek, Kenan Işık’ın sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Işık’ın durumunun stabil olduğunu belirten Zeybek, “Kenan Işık bıraktığınız gibi. Bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor ve besin takviyesi veriliyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Kenan Işık bıraktığınız gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor, tıpkı hafızalarda kaldığı gibi” ifadelerini kullanmıştı. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...