İrem Helvacıoğlu şöhret olmadan önceki mesleğini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
İrem Helvacıoğlu şöhret olmadan önceki mesleğini açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Sen Anlat Karadeniz dizisinde yıldızı parlayan ve son olarak Yürek Çıkmazı’nda yer alan İrem Helvacıoğlu, katıldığı bir programda oyuncu olmadan önceki yaşamına dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren İrem Helvacıoğlu, NTV ekranlarında yayınlanan Empati programına konuk oldu. Programda hayatıyla ilgili açıklamalar yapan Helvacıoğlu’nun oyunculuktan önce yaptığı meslek herkesi şaşırttı. 

"GARSONLUK VE MAĞAZADA KASİYERLİK YAPTIM"

Liseyi bitirdikten sonra Ankara’da yaşamına devam eden İrem Helvacıoğlu, çocuk tiyatrosu yaptığını belirtti. Sonra İstanbul’a gelerek yardımcı oyunculuk yaptığını ancak işler istediği gibi gitmeyince başka mesleklerde görev aldığını şu sözlerle söyledi:

“Ankara’da çocuk tiyatrosu yaptım. Sonra İstanbul’a geldim yardımcı oyunculuk yaptım fakat işler istediğim gibi gitmedi. Liseyi bitirdikten sonra çalışmak istediğime karar verdim. Garsonluk yaptım, mağazada kasiyerlik yaptım. Konfor alanımın dışına çıkmak istedim. 6 ay aynı kafede çalıştım sonra mağazada çalıştım.”

Ünlü oyuncu mağazacılıktan sonra garsonluğa geçiş yaptığını ise şu sözlerle açıkladı:

“Amacım insanlarla nasıl konuşabileceğimi öğrenmek, mücadele etmek, sınırımın nereye geldiğini görmek ve hayata karışmaktı. Deneyim kazanmak için mağazada çalıştım. Garsonluk yapmama babam karşı çıktı gelip çalıştığım yeri insanları ziyaret edene kadar. Aileler her şeyi kolaylıkla kabul etmiyor.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...