İstanbul İçin Son Çağrı filminde şarkı söyleyen Beren Saat hayranlarından tam not aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol alan Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ, 13 yıl sonra aynı filmde buluştu. Netflix’te yayınlanan İstanbul İçin Son Çağrı’da bir şarkı da seslendiren Beren Saat’in performansı çok beğenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat’i 13 yıl sonra aynı projede buluşturan İstanbul İçin Son Çağrı filmi Netflix’te görücüye çıktı. Filmde Beren Saat, Aaron Neville ve Linda Ronstadt'ın All My Life şarkısını çıplak sesle söyledi. 

“KENDİ GİBİ SESİ DE GÜZEL” 

Oyunculuk performansıyla her zaman hayranları tarafından övgüler yağdırılan Beren Saat, güçlü sesiyle de izleyicilerden tam puan aldı. O anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılırken, Saat’in performansına “Kendi gibi sesi de duru ve güzel” , “Çok başarılı”  , “Tıpkı oyunculuğu gibi inanılmaz” tarzında yorumlar yapıldı.

FİLM BEĞENİLMEDİ

Öte yandan Mehmet ile Serin’in New York’ta tesadüfen karşılaşmasını anlatan film, pek beğenilmedi. Aşk-ı Memnu’daki Behlül ve Bihter uyumunu arayanlar beklediklerini bulamadı. Hayal kırıklığına uğradıklarını belirten bazı seyirciler “Biz ne izledik şimdi” , “2 saat boşuna geçti” gibi eleştirilerde bulundu. Bazı kişiler iki ünlü oyuncuya toz kondurmazken senaryonun kötü olduğunu savundu. 

İstanbul İçin Son Çağrı filminde şarkı söyleyen Beren Saat hayranlarından tam not aldı

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI’NIN KONUSU

Filmde Beren Saat Serin, Kıvanç Tatlıtuğ ise Mehmet karakterini üstleniyor. 

New York, aşk ve ikinci şanslar hakkında bir hikaye… İstanbul’dan New York’a giderken havaalanında Mehmet ve Serin tesadüfen karşılaşıyor. Serin (Beren Saat)’in, havalimanında bavulu başkasıyla karışıyor. Bu sırada yolu Mehmet (Kıvanç Tatlıtuğ) ile karışıyor ve ikili kaybolan bavulun peşine düşüyor. Bu süreçte yakınlaşan çift, unutulmaz bir geceye sürükleniyor ancak evli olmaları aralarında büyük sorun oluşturuyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...