Kanserle mücadele eden oyuncu Ayçin Tuyun ameliyat oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Meme kanseriyle mücadele eden oyuncu Ayçin Tuyun ameliyat oldu. Geçirdiği başarılı operasyonun ardından sevenlerine seslenen Tuyun, ‘Pes etmek yok’ dedi.

‘Kız Annesi’ , ‘Bir Yusuf Masalı’ , ‘Beyaz Gelincik’ , ‘Dedemin Dolabı’ gibi birçok dizide rol alan Ayçin Tuyun bir süredir meme kanseriyle mücadele ediyor. Geçtiğimiz gün ameliyat masasına yatan 36 yaşındaki oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

SEVENLERİNE SESLENDİ

Yaşadığı zor günleri sevenlerinin desteğiyle atlatmaya çalışan ve hastalık süreciyle ilgili hayranlarını sık sık bilgilendiren Ayçin Tuyun, kişisel Instagram hesabından ameliyat sonrası video paylaştı. Operasyonun başarılı geçtiğini duyuran oyuncu, şu açıklamayı yaptı:

“Merhaba, gayet iyiyim, çok şükür ameliyatım güzel geçti. Sizleri kocaman seviyorum. Sevgiyle kalın, pes etmek yok.”

Tuyun’un yayınladığı videoya kısa sürede çok sayıda geçmiş olsun mesajı geldi.  

“MESLEĞİME AŞIĞIM”

Gördüğü tedavilerden olumlu sonuç aldığını belirten ünlü oyuncu, setlere döneceğinin müjdesini vermişti. Tuyun, daha önce verdiği bir röportajda, mesleğini severek yaptığını şu sözlerle dile getirmişti:

“Ben mesleğime aşığım, herkes beni bıraktı ama işim asla bırakmadı. Tek vefalı gerçek dostum oyunculuğum oldu. Dönemin popüler dizilerinde yer aldım çok şükür çocuk yaşta şöhretle ünle tanıştım.”

Kanserle mücadele eden oyuncu Ayçin Tuyun ameliyat oldu

AYÇİN TUYUN KİMDİR?

Ayçin Tuyun 8 Şubat 1987’de Manisa'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Veterinerlik bölümü mezunu. Oyunculuğu meslek edinmek gibi bir düşüncesi olmamasına rağmen, bir reklam filmi ile kamera karşısına geçti. Daha sonrasında oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Beyaz Gelincik dizisiyle adım attı.  Daha sonra Kollama dizisinde genç ve kararlı bir polis olan Halime karakterini canlandırdı. Başarılı isim, ‘Kız Annesi’ , ‘Bir Yusuf Masalı’ , ‘Ömre Bedel’ gibi birçok projede de yer aldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...