Kızılcık Şerbeti oyuncusu Selin Türkmen’i herkes 44 yaşında zannediyordu… Gerçek ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Doğa’nın kız kardeşi Çimen karakteri ile adından söz ettiren Selin Türkmen’in 44 yaşında olduğu zannediliyordu. Türkmen gerçek yaşını ilk ağızdan açıkladı.

Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman gibi oyuncuların başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Selin Türkmen sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isim, soru yağmuruna tutulunca kendisi hakkında bilinen bir yanlışı açıklama yaparak düzeltti. 

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) kızı ve Doğa’nın (Sıla Türkoğlu) kardeşini canlandıran Çimen yani Selin Türkmen’in yaşı gündem oldu. Türkmen’in dizideki annesiyle aynı yaşta olduğu iddia edildi. 

Kızılcık Şerbeti oyuncusu Selin Türkmen’i herkes 44 yaşında zannediyordu… Gerçek ortaya çıktı

Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım (Evrim Alasya) ve Çimen (Selin Türkmen)

AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

Selin Türkmen’in adını arama motoruna yazınca internet ansiklopedisi Vikipedi’de yer alan bilgide 1979 yılı doğumlu olduğu yazıyordu. Bunu gören kullanıcılar Selin Türkmen’i soru yağmuruna tutunca ünlü oyuncudan cevap gecikmedi. Genç isim, Instagram’dan paylaştığı videoda gerçek yaşını şu sözlerle açıkladı:

“Herkese selam, böyle bir video çekmek zorunda kaldım. Çünkü insanlar bana inanılmaz yorum ve DM atıyorlar. ‘Gerçekten 44 yaşında mısın’ diye soruyorlar. Hayır, 44 yaşında değilim. 1 Ağustos 2000 doğumluyum, 23 yaşındayım. Aynı adı paylaştığım başka bir oyuncu daha olduğu için internette onun bilgileri, benim fotoğraflarım çıkıyor. Bu yüzden bir yanlış anlaşılma oluyor. Bu durumu nasıl düzelttirebilirim inanın hiç bilmiyorum.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...