Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı son haliyle ortaya çıktı... Gören inanamıyor

Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı son haliyle ortaya çıktı... Gören inanamıyor

Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı ‘Pala’ karakteriyle hafızalara kazınan Yüksel Arıcı, son haliyle gündeme geldi. Ünlü oyuncunun son halini gören herkes çok şaşırdı.

Kaydet
a- | +A

Bir döneme damgasını vuran ve ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi’nde 'Pala' karakterini canlandıran Yüksel Arıcı'nın son hali gündem oldu.
Başarılı oyuncu dizideki performansıyla büyük bir hayran kitlesine ulaştı ve alkışları da topladı.
1963 Adana doğumlu oyuncu dizide kendine has replikleri ile döneme damgasını vurmuştu. Özellikle “Sadece ölüler görür” repliğiyle hafızalarda yer edinmişti.
Ünlü oyuncu daha sonra ‘Cennet Mahallesi’ , ‘Güz Yangını’ , ‘Sürgün Hayatlar’ , ‘Uçurum’ , ‘Eskıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ gibi yapımlarda da rol aldı.
1981 yılında Adana Şehir Tiyatrosu'nda profesyonel tiyatro yaşamına başlayan Arıcı, 1987 yılında ‘Karınca Katarı’ isimli film ile sinemaya atıldı.
1991 yılına kadar Adana, Ankara ve İstanbul ilerindeki özel tiyatrolarda, tiyatro oyunculuğunu devam ettirdi. 1990 ve 1991 yılından itibaren televizyon dizileri ve sinema filmlerinde aktif olarak oyunculuk yapmaya devam ediyor.
60 yaşındaki oyuncu son olarak Oktay Kaynarca’nın Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizisinde ‘Vehbi’ karakterini canlandırdı.
Oyuncunun son hali sosyal medyada gündeme geldi.
İşte Yüksel Arıcı'nın son hali…

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.