MasterChef Emre'den 'parkinson hastalığı' iddialarına cevap

Düzenleyen:
MasterChef Emre'den 'parkinson hastalığı' iddialarına cevap

MAGAZİN Haberleri

MasterChef 2021'in sevilen yarışmacılarından olan ve geçen hafta ani vedası ile izleyicileri oldukça üzen Emre Büber, 'parkinson hastalığı' iddialarına cevap verdi. MasterChef Emre, "Medyada çıkan haberlerin hiçbiri doğru değildir" dedi.

Ekranların sevilen yarışması MasterChef 2021'de heyecan sürüyor. Her hafta bir ismin veda ettiği yarışmada son olarak elenen isim Emre Büber olmuş, sevilen ismin vedası hem yarışmacılar hem de jüri üyeleri tarafından şaşkınlıkla ve üzüntüyle karşılanmıştı.

Emre Büber'in vedasının ardından fenomen Ata Benli, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda MasterChef Emre'nin parkinson hastası olduğunu ve bundan dolayı yarışmaya veda ettiğini iddia etmişti. Emre Büber, Instagram hesabından hasta olduğuna dair yapılan haberlere cevap verdi.

"SAĞLIĞIM GAYET YERİNDE"

Ata Benli'nin Emre Büber için ''Arkadaşlar Emre'nin hastalığı Parkinson. Parkinson hastalığını belki biliyorsunuz; sinir hastalığıdır. El titremesi, konuşmada tutukluk, hızla kilo verme bunların belirtisidir" sözlerini kullandığı paylaşım oldukça ses getirmiş, Benli, sevilen yarışmacının hasta olduğunu iddia etmişti.

Sosyal medyayı çalkalayan bu iddia sonrası Emre Büber, Instagram hesabından açıklama yaptı. Büber, ''Medyada çıkan haberlerin hiçbiri doğru değildir. Benim sağlığım gayet yerinde'' ifadelerini kullandı.

MasterChef Emre'den 'parkinson hastalığı' iddialarına cevap

PELİN VE BURCU İLE SON ELEMEYE KALMIŞTI

Avusturya'da büyüyen Emre Büber, MasterChef Türkiye'nin iddialı yarışmacılarından biriydi. Birçok kişinin şampiyon adayı olarak gördüğü Büber, Pelin ve Burcu ile elemeye kalmış, gecenin sonunda ise tabağındaki ürün eksikliğinden dolayı yarışmaya veda etmişti.

Yarışma sürecinde psikolojik olarak yıprandığını belirten Emre Büber'in elenmesinin ardından pek çok iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı'nın, Emre Büber'e Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde iş teklifi ettiği öne sürüldü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...