Merve Boluğur yeniden mi evleniyor? ‘I said yes’ paylaşımı kafaları karıştırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Merve Boluğur yeniden mi evleniyor? ‘I said yes’ paylaşımı kafaları karıştırdı

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturduğu DJ Mert Aydın ile evliliğini 53 gün sonra noktalayan Merve Boluğur’un ‘I said yes’ paylaşımı kafaları karıştırdı. Ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğraf, ‘Merve Boluğur evleniyor mu?’ sorusunu akıllara getirdi.

Oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz yıl kısa süreli birliktelik yaşadığı DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Çift Fuat Paşa Yalısı'nda görkemli bir düğünle evlendi. 

53 GÜN SONRA BOŞANDILAR

Eşiyle yaşadığı sorunların ardından boşanma kararı alan Merve Boluğur’un evliliği yalnızca 53 gün sürdü. Boluğur, sosyal medya hesabından “Olmadı, teşekkürler… Hayat bu… Mert'e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler” şeklinde açıklama yaptı.

Merve Boluğur ile Mert Aydın, Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmayla tek celsede boşandı. Ünlü isim, boşandıktan sonra sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

EVLENİYOR MU? ÖNCE PAYLAŞTI, SONRA SİLDİ

Yeni projelerle ekranlara dönmeye hazırlandığını belirten Merve Boluğur, son olarak “I said yes"  (Evet dedim) paylaşımıyla gündeme geldi. Paylaşımındaki elin kimin olduğu merak konusu olurken, Boluğur kısa süre sonra fotoğrafı kaldırdı.

Merve Boluğur yeniden mi evleniyor? ‘I said yes’ paylaşımı kafaları karıştırdı

“KAÇAN BİRİ DEĞİLİM”

Ünlü oyuncu daha önce kendisine yöneltilen “Hayatınızda biri mi var?” sorusuna "Ben öyle kaçan biri değilim. Hayatımda biri olsa zaten lanse eden biriyim” şeklinde cevap vermişti.

GÜLCEMAL DİZİSİNİN MERAKLA BEKLENEN İLK FRAGMANI YAYINLANDI

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...