Metin Akpınar’ın ikinci kızı Sevgi Katkıcı sessizliğini bozdu: Akpınar olarak anılmak istemiyorum

Düzenleyen: / Kaynak: Ankara Masası, turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Metin Akpınar’ın ikinci kızı Sevgi Katkıcı sessizliğini bozdu: Akpınar olarak anılmak istemiyorum

MAGAZİN Haberleri  / Ankara Masası, turkiyegazetesi.com.tr

Oyuncu Metin Akpınar’ın ikiz kızı Duygu Nebioğlu’nun ardından kardeşi Sevgi Katkıcı sessizliğini bozdu. Akpınar’ın hala kendisini aramadığını belirten Katkıcı, “Akpınar olarak anılmak istemiyorum. Babalık yapıp kıymet verseydi belki ama Özdener babamın yerini asla tutamaz” dedi.

Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan Metin Akpınar’ın evlilik dışı bir ilişkisinden 35 yıl sonra Duygu Nebioğlu ile Sevgi Katkıcı adında ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Açılan babalık davasının ardından Nebioğlu’nun Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşmişti. İkiz kardeşlerden Sevgi Katkıcı’nın da ayrı bir dava açtığı, gizlilik kararı olan davanın henüz sonuçlanmadığı belirtildi. 

Yaptığı açıklamada "Bunları yaşadığınız için çok üzgünüm’ dedi ama o şekilde davranmadı. Sadece söylemde kaldı. Biz kardeşimle çok zorluklar yaşadık. Ben çok zor ameliyatlar geçirdim, kendisi beni bir kez bile aramadı" diyen Duygu Nebioğlu’nun ardından ikiz kardeşi Sevgi Katkıcı da sessizliğini bozdu. 

Metin Akpınar’ın ikinci kızı Sevgi Katkıcı sessizliğini bozdu: Akpınar olarak anılmak istemiyorum

Duygu Nebioğlu - Sevgi Katkıcı

“KIZI OLDUĞUMDAN HEP ŞÜPHE DUYDU”

Ankara Masası’na konuşan Katkıcı, babası Metin Akpınar’a sitem dolu sözler sarf etti. Katkıcı’nın açıklamasından satırbaşları…

-Duygu’ya nazaran Metin Akpınar’ın benimle çok az bir görüşmesi oldu. 14 yıl boyunca kendisiyle 3 kere görüştüm. 3’ü de Antalya’daydı. Kendi özel işleri için geldiğinde bizi de araya sıkıştırdı.

-2020’den önce Metin Akpınar, onun kızı olmayabilirim diye benden hep şüphe duydu çünkü kendisine ikizim kadar benzemiyordum. 2020 yılında yaptırdığımız DNA testi neticesinde kızı olduğuma inandı ama tutumunda özel bir değişiklik olmadı. 

Metin Akpınar’ın ikinci kızı Sevgi Katkıcı sessizliğini bozdu: Akpınar olarak anılmak istemiyorum

“METİN AKPINAR’DAN SEVGİ VE ŞEFKAT GÖRMEDİM”

-Metin Akpınar ile baba kız ilişkimiz hiçbir zaman olmadı. Çünkü karşı taraftan ben bu hissiyatı hiçbir zaman hissetmedim. Duygu ile daha sık görüştüler. Ben 3 kere gördüğüm için benim gözümde baba potansiyeli olmadı. Metin Akpınar’dan sevgi ve şefkat görmedim. Özel günlerde ve bayramlarda her zaman kendisini aradım. 

-Olayın kamuoyuna yansımasından sonra beni arayıp özür dilemesini beklerdim ama hiç aramadı. Arayıp ‘Kızlarım özür dilerim benim yüzümden böyle bir süreç yaşadınız’ demesini beklerdim.

“AKPINAR OLARAK ANILMAK İSTEMİYORUM”

- Bizim nüfusumuz hala Özdener babamın üzerinde. Soyadım aynı kalacak. Akpınar olarak anılmak istemiyorum. Belki bir babalık yapsaydı, kıymet verseydi, belki ama Özdener babamın yerini asla tutamaz, Nebioğlu sülalesi asla olamaz. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Ankara Masası, turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...