Milyarder Mukesh Ambani’nin oğlu evleniyor! Düğün öncesi partide sahne alan Rihanna’ya rekor ücret

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Milyarder Mukesh Ambani’nin oğlu evleniyor! Düğün öncesi partide sahne alan Rihanna’ya rekor ücret

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Hindistan'ın en zengin kişisi Mukesh Ambani, 28 yaşındaki oğlu Anant Ambani’yi evlendiriyor. Görkemli düğünün öncesinde bir kutlama partisi yapıldı. Partide sahne alan Rihanna’nın aldığı ücret ortaya çıktı, duyanların ağzı açık kaldı.

Dünyanın 10’uncu, Hindistan’ın en zengin kişisi Mukesh Ambani’nin oğlunun Temmuz’da yapılacak düğünü için kutlamalar şimdiden başladı. 3 gün 3 gece sürecek düğünün partisinde Rihanna sahne aldı. 

Milyarder Mukesh Ambani’nin oğlu evleniyor! Düğün öncesi partide sahne alan Rihanna’ya rekor ücret - 1. Resim

Mukesh Ambani ve eşi

Hindistan’lı iş adamı Mukesh Ambani, oğlu için kesenin ağzını açtı. 28 yaşındaki Anant Ambani ile müstakbel eşi Radhika Merchant için 1 Mart’ta başlayan kutlamalar 3 Mart’ta sona erecek. 

Milyarder Mukesh Ambani’nin oğlu evleniyor! Düğün öncesi partide sahne alan Rihanna’ya rekor ücret - 2. Resim

BİRKAÇ SAATTE 10 MİLYON DOLAR KAZANDI

Mukesh Ambani’nin kızı Isha Ambani ile ülkenin bir başka milyarderinin oğlu Anand Piramal’ın 2018’de yapılan düğünü 5 gün 5 gece sürmüştü. Yıldızlar geçidinin yaşandığı düğün 100 milyon dolara mal olmuştu. Mukesh Ambani, oğlu için de servetini döküp saçtı. Düğünün kutlama partisi öncesi Rihanna ile anlaşma yapıldı. Hindistan’daki partide sahneye çıkan dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcının birkaç saatlik performans için 10 milyon dolar aldığı iddia edildi.

Milyarder Mukesh Ambani’nin oğlu evleniyor! Düğün öncesi partide sahne alan Rihanna’ya rekor ücret - 3. Resim

DAVETLİ LİSTESİNDE YOK YOK

Öte yandan Anant’ın düğün öncesi partisine Bill Gates’in de katılması bekleniyor. Konuk listesinde ayrıca Mark Zuckerberg ve Ivanka Trump da yer alıyor. Ayrıca partide boy gösterenler arasında Hintli milyarderler ve Bollywood ünlüleri de bulunuyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...