Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Mukbang videolarıyla ünlenmişti Efecan Kültür artık yatağa bağlı, bakıma muhtaç

Çektiği 'mukbang' videolarıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Efecan Kültür, yatağa bağımlı hale geldi. 300 kiloya ulaşan Kültür, yattığı yerden dönmeye bile zorlanır hale gelirken izlenmek için yemek yemediğini psikolojik sıkıntılar yüzünden bu duruma geldiğini söyledi.

Kaydet
a- | +A

Güney Kore'de başlayan mukbang akımı Türkiye'ye de sıçradı. Takipçi kazanmak için abartılı yemek yiyip paylaşım yapanlardan biri de Efecan Kültür'dü. On binlerce takipçisi olan Kültür, obezite hastası oldu geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırıldı.

Şu an yatağa bağımlı hale gelen Efecan, 300 kiloya ulaştı. Yıllar önce babasını, geçen sene de annesini kanserden kaybeden genç adam ablasıyla hayatta kalmaya çalışıyor.

İzlenmek için yemek yemediğini söyleyen Efecan, hastaneye ilk gittiğinde kendisini 8 kişinin taşıdığını anlattı. Psikolojik olarak yemek yediğini söyleyen genç şunları söyledi:

Dışarda yemek yiyordum annemden gizli eve gelip bir daha yiyordum. Yemek yiyince mutlu oluyordu. Bir buçuk aydır oturamıyorum.

Yemek yeme videolarını günlük hayatımda ne yiyorsam onu göstermek için çektim.

"KİLOM YÜZÜNDEN BU HALDE DEĞİLİM"

Kültür, kilosu yüzünden bu halde olmadığını söyleyip şunları ifade etti:

Sadece karaciğerimde biraz büyüme var o da her kilolu insanda oluyormuş. Kilo nedeniyle yatmadım. Asılsız haberler yapıldı yemek yiyerek ünlü olmaya çalıştı falan diye. Kilo nedeniyle yatmadım. Böbreklerimde iltihap olduğu için vücudumda enfeksiyon oldu.

BAKMADAN GEÇME
Bu çocukların her biri şimdi milyonlar kazanan ünlü! Takipçileri bile tanıyamadı: Görünce şaşıracaksınız
HABER

Bu çocukların her biri şimdi milyonlar kazanan ünlü! Takipçileri bile tanıyamadı: Görünce şaşıracaksınız

Doktorlarının tavsiyelerine uyan genç, ameliyatsız kilo verebileceğine inanıyor ve yeniden yürümeyi umut ediyor. “Hayatı, özgürlüğümü, dışarı çıkmayı, arkadaşlarımla vakit geçirmeyi çok özledim” diyen Efecan, herkesin haline şükretmesi gerektiğini vurguladı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.