Nusret depremzedeler için yaptığı bağışı açıkladı, ‘O gün bugün’ diyerek dünyaya seslendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlüler tek yürek oldu. Salt bea (tuz serpme) hareketi ile tüm dünyada üne kavuşan işletmeci Nusret Gökçe, afet bölgesine götürdüğü yemek yardımlarının yanı sıra AFAD'a yaptığı nakdi yardımı açıkladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler 10 ilimizde büyük yıkıma neden oldu. ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremlerin ardından ünlü isimler de yardım seferberliği başlattı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından deprem bölgesine yardım gönderdiği anları paylaşan Nusret Gökçe, depremzedeler için yaptığı bağışı açıkladı.

“ACIMIZ BÜYÜK, BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI”

50.9 milyon takipçili Instagram hesabından dünyaya çağrıda bulunan Gökçe, Instagram hesabından video paylaşarak AFAD’a 25 milyon TL bağışladığını açıkladı. Ünlü restoran zinciri sahibi şu sözlerle dünyaya seslendi:

“Buradan bütün dünyaya sesleniyorum. O gün bugün! Acımız büyük. Birlik ve beraberlik zamanı. Türkiyemiz için Nusret markası olarak AFAD’a 25 milyon TL bağışta bulunuyoruz. Hadi Türkiye, el ele gönül gönüle, biz beraberiz. Biz Türkiye’yiz.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...