Oyunu kullanan Demet Akalın, seçmen kağıdıyla poz verdi: Vatanımıza hayırlı olsun

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oyunu kullanan Demet Akalın, seçmen kağıdıyla poz verdi: Vatanımıza hayırlı olsun

MAGAZİN Haberleri

Türkiye, tarihi seçim için bugün sandık başına gidiyor. Ünlü şarkıcı Demet Akalın da vatandaşlık görevini yerine getirerek oy kullanan isimler arasında yerini aldı. Akalın, oyunu kullandıktan sonra seçmen kağıdıyla çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için 60 milyondan fazla seçmen sandık başına gidiyor. Milyonlarca seçmen, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için oy kullanıyor.

Birçok ünlü de sabahın erken saatlerinde oy kullanmak için sandık başındaki yerlerini aldı. ‘Oy ver’ çağrısı yapan ünlü isimler fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın da sabah saatlerinde oyunu kullandı. Hemen ardından Instagram hesabından çektirdiği fotoğrafa yer verdi.

Oyunu kullanan Demet Akalın, seçmen kağıdıyla poz verdi: Vatanımıza hayırlı olsun

SEÇMEN KAĞIDIYLA POZUNU PAYLAŞTI

Akalın, arabasında seçmen kağıdıyla poz verip takipçileriyle paylaştı. Üzerine ise “Vatanımıza hayırlı olsun” notunu düştü.

Öte yandan Demet Akalın, seçimden bir gün önce AK Parti'nin İzmir'in Bayraklı İskelesi'nde yapılan mitingin ardından sahneye çıkarak sevilen şarkılarını seslendirmişti. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...