Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulut’a darp davası ertelendi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla, 13 yıl 6 aya kadar hapsi talep edilen oyuncu Ozan Güven’in yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Bulutsuz’un yaralanmasının hafif nitelikte olmadığı raporu mahkemeye sunuldu. Ara kararını açıklayan mahkeme, duruşmayı erteleyerek taraflara beyanda bulunmaları için süre verdi.

Oyuncu Ozan Güven’in, 13 Haziran 2020’de eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla 13 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle yargılanmasına devam edildi. İstanbul 58.Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada taraf avukatları hazır bulundu.

YARALANMA HAFİF NİTELİKTE DEĞİL 

Mahkeme, Adli Tıp Kurumu’ndan rapor geldiği, rapora göre Deniz Bulutsuz’da, 13 Haziran 2020’de maruz kalındığı iddia edilen olayın ardından psikiyatrik bir hastalık olan ’anksiyete bozukluğu’ geliştiğinin anlaşıldığı ve yaralanmasının kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığı belirtildi. Raporda ayrıca, Bulutsuz’un vücudunda kemik kırığı tanımlanmadığı, yaralanmasının kişinin yaşamını tehlikeye sokan bir durum olmadığı, yüz sınırları içerisinde tespit edilen yara izinin belirli bir mesafeden fark edilmediği ve yüzde sabit iz niteliğinde olmadığı kaydedildi.

Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulut’a darp davası ertelendi

AVUKATI MAHKEMEDEN SÜRE İSTEDİ

Duruşmada Bulutsuz’un avukatı, söz konusu raporun iddianamede tanımlanan eylemleri ‘kasten yaralama’ açısından teyit etiğini söyledi. Ayrıca, dosyanın mütalaasının hazırlanması için Cumhuriyet Savcısı’na gönderilmesini talep etti.
Güven’in avukatı ise raporu ayrıntılı inceleyebilmek için mahkemeden süre talep etti.

DURUŞMA ERTELENDİ

Ara kararını açıklayan mahkeme, Adli Tıp Kurumu raporuna karşı taraflara beyanda bulunabilmeleri için süre verilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

NE OLMUŞTU?

Oyuncu Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz, Güven’in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Güven hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, ’hakaret’, ’kasten yaralama’ ve ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilmişti. Ozan Güven’in de Deniz Bulutsuz’dan şikayetçi olduğu dosya uzlaştırma büroya gönderilmişti ancak taraflar uzlaşmayı kabul etmemişti. Güven’in şikayeti üzerine Deniz Bulutsuz hakkında ise ’basit yaralama’ suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...