Özkan Uğur’un eşinden duygusal paylaşım… Sözleri yürekleri sızlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Özkan Uğur’un eşinden duygusal paylaşım… Sözleri yürekleri sızlattı

MAGAZİN Haberleri

1,5 ay yoğun bakımda tedavi gören Özkan Uğur, 8 Temmuz’da hayatını kaybetti. Usta sanatçının eşi Aysun Aslan Uğur, vefat eden eşinin ardından duygusal bir yazı kaleme aldı.

Usta sanatçı Özkan Uğur, daha önce üç kez yendiği lenf kanserine geçtiğimiz günlerde yenik düştü. 69 yaşındaki sanatçı, yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü hastanede vefat etti. MFÖ grubunun solisti ve sevilen şarkıcının ardından acılı eş Aysun Aslan Uğur’un sosyal medyada yaptığı paylaşım herkesi duygulandırdı. 

Özkan Uğur’un eşinden duygusal paylaşım… Sözleri yürekleri sızlattı

“BUNDAN SONRASI SENSİZ BİR KARA DELİK”

Kişisel Instagram’ından eşi Özkan Uğur ile fotoğraflarına yer veren Aysun Aslan Uğur, şu duygusal satırları yazdı:

“Kendimi o kadar eksilmiş, kederli ve yorgun hissediyorum ki…

Bir olduğumuz bunca yılın ardından seni görmeden, sesini duymadan, yamacımda hissetmeden, birbirimizi eleştirmeden, dalga geçmeden, kavga edip barışmadan, birlikte kahkaha atmadan, nasıl olacak Özkan’ım? Genç ruhlarımız birbirine olan sevgisini yitirmeden birlikte yaşlanacağız bu dünyada sanıyordum. Bundan sonrası sensiz bir kara delik. Seni bu boyuttan uğurladık. Artık başka bir boyutta hep olduğun gibi hiçbir varlığı incitmeden akacaksın.”

“TERTEMİZ KALBİNLE HİÇ UNUTULMAYACAKSIN”

“Acımızı paylaşan, her derdimize deva olan yakın dostlarımıza, arkadaşlarımıza, telefon ve mesajlarını cevaplayacak güç bulamadığım tanıdık tanımadık tüm sevenlerine, dualarınıza sonsuz teşekkür ediyorum…

Uğurlar olsun, hep içimizde olacaksın canımın içi. Ardında bıraktıklarınla, tertemiz kalbinle hiç unutulmayacaksın. Sevenlerin hiç eksilmeyecek, sanatının ışığıyla daha çok kuşakları aydınlatacaksın.

Nur içinde yat… Mekanın cennet olsun Özkan’ım. Hepimizin başı sağ olsun.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...