Pınar Deniz’in gözyaşları… Paylaşımı kafa karıştırdı, gören herkes aynı şeyi düşündü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Pınar Deniz’in gözyaşları… Paylaşımı kafa karıştırdı, gören herkes aynı şeyi düşündü

MAGAZİN Haberleri

Kendisi gibi oyuncu erkek arkadaşı Kaan Yıldırım ile yaz tatilinin tadını çıkaran Pınar Deniz, gözyaşları içinde fotoğraf paylaştı. Deniz’in karelerini gören herkes benzer yorum yaptı.

Ekranların sevilen dizisi Yargı’da başrol oynayan Pınar Deniz, sezon finali sonrası soluğu tatilde almıştı. Meslektaşı ve erkek arkadaşı Kaan Yıldırım ile önce Bodrum’da tatil yapan Deniz, rotasını İngiltere’ye çevirdi. 

EVLİLİK TEKLİFİ Mİ ALDI?

Bir yılı aşkın süredir birlikte olan ikiliden Pınar Deniz, yaz paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Deniz, ağlarken çekilen bir karesini kişisel Instagram hesabından “İşte öyle bir şey... 06.08.23...” notuyla yayınladı. Yıldırım da fotoğrafa kalp emojisi bırakmayı ihmal etmedi.

Pınar Deniz’in gözyaşları… Paylaşımı kafa karıştırdı, gören herkes aynı şeyi düşündü

Pınar Deniz'in bu paylaşımı hayranlarının kafasını karıştırdı. Ünlü oyuncunun takipçileri bu gözyaşlarını “Kaan Yıldırım’dan evlilik teklifi aldı” şeklinde yorumladı.

Kullanıcılardan Deniz'e, “Pınar evleniyor, mutluluk gözyaşları bunlar” , “Kesin evlilik teklifi” , “Mutluluktan ağlanmış, Kaan etiketlenmiş, üstüne tarih yazılmış.. Hepsinin tek bir ortak noktası olabilir: Evlilik teklifi” yorumları yağdı.

BİR SENEYİ GERİDE BIRAKTILAR

İlişkilerini gizlemeden yaşayan çiftten geçtiğimiz günlerde yıldönümü paylaşımı geldi. Birlikteliklerinin ilk senelerini kutlayan Kaan Yıldırım, kız arkadaşı Pınar Deniz ile arabada yolculuk yaptıkları anları paylaştı. Yıldırım'ın paylaşıma "Senedir..." notunu düşmesiyle ünlü çiftin yıl dönümlerini kutladığı anlaşıldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...