Polat ailesinin gelini Hazal Erdoğan ilk kez konuştu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Polat ailesinin gelini Hazal Erdoğan ilk kez konuştu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialarla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat’ın eltisi Hazal Erdoğan, sosyal medya hesabından sessizliğini bozdu.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat, kardeşi Sıla Doğu, kayınbiraderi Ahmet Kürşat Polat’ın da aralarında bulunduğu 14 kişi kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla tutuklandı. 

Tutuklananlar arasında bulunan Alper Kürşat Polat verdiği ifadede suçlamaları reddetmişti. Emniyette ifade veren Polat, kendini şu sözlerle savunmuştu:

“DLN isimli firmayı 2022'de devraldım. Bir işin ucundan tutup, kendime bir hayat kurmak istedim. 2 yıl gibi bir süreçte 5-6 şubeye ulaştım. Şirketleri yönetirken ya da kurarken Vergi Usul Kanunu'na muhalefet şeklinde bir eylemim olmadı. Babam, ağabeyim borç para istemiş; vermiş olabilirim. Benim örgüt ile bir ilgim veya alakam yoktur. Ben kara para aklamadım.”

Polat ailesinin gelini Hazal Erdoğan ilk kez konuştu

Hazal Erdoğan - Alper Kürşat Polat

HAZAL ERDOĞAN: VARSIN GELSİNLER ÜSTÜMÜZE

Alper Kürşat Polat’ın 8 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı ve nişanlısı Hazal Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Instagram hesabını aktif kullanan ve 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan Erdoğan Ahmet Kürşat Polat ile birlikte çekilen bir fotoğrafını paylaşıp şu ifadelere yer verdi:

“Gözlerine baktığımda zamanı durduran adam. Huzurum, her şeyim, ailem, düşlerim… Yanımda olmasan da bana varlığını hep hissettirenim. Biliyorum bu ayrılık uzun sürmeyecek. Çok yakında yine gözlerimin içine bakıp ‘bu da geçti, bu da bitti’ diyeceksin. Varsın biraz ayrı kalalım. Varsın gelsinler üstümüze… Ben seninle iyi güne de kötü güne de ‘evet’ dediğim için bir an olsun pişmanlık duymadım. Aksine o ‘evet’i daha yüksek sesle herkese haykıracağımız günü bekliyorum. Çünkü biliyorum çok yakında.”

Polat ailesinin gelini Hazal Erdoğan ilk kez konuştu

OPERASYONUN GEÇMİŞİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla 1 Kasım’da gözaltına alındı. Operasyon kapsamında toplam 24 şüpheli yakalanırken, 18 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlanarak Anadolu Adliyesine sevk edildi. 18 şüpheliden aralarında Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu ve Can Polat olduğu 12 kişi tutuklanırken 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Polat ailesinin gelini Hazal Erdoğan ilk kez konuştuEngin Polat - Sezgin Polat- Alper Kürşat Polat

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Demirbey17 Kasım 2023 21:34

Tabi tabi burası sizin çiftliğiniz nişanlın Kürşat at hırsızına benziyor

Sonraki Haber Yükleniyor...