Reytinglere yenildi! EGO dizisi için final kararı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Reytinglere yenildi! EGO dizisi için final kararı

MAGAZİN Haberleri

Sezonun iddialı yapımları arasında yer alan ve çekimleri başladıktan sonra sette yaşanan tartışmalarla magazin gündemine bomba gibi düşen EGO dizisi, reytinglerde beklediğini bulamadı. Dizi, 13'üncü bölümünde ekranlara veda edecek.

Yıldız oyuncu kadrosuyla sezona oldukça iddialı başlayan EGO dizisi, reytinglerde beklediğini alamadı. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un başrollerini paylaştığı dizinin final kararı aldığı iddia edildi.

EKRANLARA VEDA EDECEK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizi 13'üncü bölümle final yapacak. Dizinin başrollerinden final kararıyla ilgili henüz bir açıklama gelmezken, FOX TV'nin birçok dizi için final kararı aldığı belirtildi.

SETTEKİ KRİZLERLE GÜNDEME GELDİ

Haberler.com'da yer alan bilgilere göre; EGO dizisi daha başlamadan krizleriyle çok konuşulmuştu. Önce Melisa Aslı Pamuk'un sete çıkmaması üzerine Alperen duymaz isyan etmiş ve Twitter'da uzun bir yazı paylaşmıştı. Daha sonra rol arkadaşının üzerine fazla gelindiğini belirterek Pamuk'u desteklemişti.

Geçtiğimiz günlerde ise Alperen Duymaz'ın haber vermeden sete gelmediği ve ünlü oyuncuya ulaşılamadığı için setin iptal edildiği haberleri yapılmıştı. Duymaz bu konuya da açıklık getirmiş ve sağlık sorunları nedeniyle devam edemediğini açıklamıştı. (Kaynak: Haberler.com)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...