Romantik kutlama… Hande Erçel ile Hakan Sabancı 1 yılı devirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Romantik kutlama… Hande Erçel ile Hakan Sabancı 1 yılı devirdi

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Hakan Sabancı ile ilişkisinin ilk yılını kutladı. Erçel, fotoğrafa romantik bir not düşmeyi ihmal etmedi.

Bambaşka Biri dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel, 31 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. İlişkilerinde 1 yılı geriden bırakan çiftten Erçel’in paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Son dönemlerin popüler oyuncusu Hande Erçel, hem yurt içi hem de yurt dışında büyük bir kitleye ulaştı. Sektörün aranan yüzlerinden olan Erçel, geçtiğimiz yıl iş insanı Hakan Sabancı ile birliktelik yaşamaya başladı.

İkili, ilk olarak çıktıkları Paris tatilinin dönüşünde havaalanında kameralara yakalandı. El ele poz veren çiftten Erçel, “Her şey çok güzel” demekle yetindi.

Tüm yazı beraber geçiren ve sık sık birlikte tatile çıkan Erçel ile Sabancı’nın ilişkileri dolu dizgin devam ediyor.

Romantik kutlama… Hande Erçel ile Hakan Sabancı 1 yılı devirdi

“TÜM GÜZEL ANILARIM SENİNLE”

İlişkilerini başta gözlerden uzak bir şekilde sürdüren ikili, şimdilerde fotoğraf paylaşmaktan çekinmiyor.

Hakan Sabancı ile Hande Erçel, son olarak yıldönümü paylaşımıyla gündeme geldi. Beraberliklerinde bir yılı geride bırakan çiftten Erçel, Sabancı ile ilişkisinin birinci yılını kutladı. Güzel oyuncu paylaşımı için Kuzey ışıklarını görmeye gittikleri Finlandiya’dan bir kare tercih etti. Üzerine ise “Tüm güzel anılarım seninle, daha fazlası için sabırsızlanıyorum” şeklinde romantik bir not düştü. 

Romantik kutlama… Hande Erçel ile Hakan Sabancı 1 yılı devirdi

Aynı fotoğrafı kendi sayfasında yayınlayan Hakan Sabancı ise üzerine kırmızı bir kalp koydu. İkilinin kutlama pozuna kısa sürede çok sayıda yorum geldi. Takipçileri çifte ‘mutluluklar’ diledi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...