Şahan Gökbakar milletvekili mi oluyor? Takipçisi sordu, o cevapladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şahan Gökbakar milletvekili mi oluyor? Takipçisi sordu, o cevapladı

MAGAZİN Haberleri

Son günlerde 'Recep İvedik 7' filmiyle gündemde olan komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından takipçileriyle soru cevap yaptı. Gökbakar bir takipçisinden gelen “Milletvekili olmayı düşünüyor musun?” sorusunu da cevapladı.

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık konuşulan Şahan Gökbakar, bu kez takipçilerinden gelen bir soruya verdiği cevapla gündeme geldi.

Şahan Gökbakar milletvekili mi oluyor? Takipçisi sordu, o cevapladı

SİYASETE Mİ GİRECEK?

Instagram hesabından kullanıcılardan gelen soruları paylaşan Gökbakar, “Milletvekili olmayı düşünüyor musun?” sorusunu da cevapsız bırakmadı. Ünlü komedyen takipçisine “Milletin sevdiği bir evladı olmak daha güzel” şeklinde karşılık verdi.

“HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

Şahan Gökbakar, son olarak ‘Recep İvedik 7’ filmiyle izleyicinin karşısına çıkmıştı. Filmi yayınlandığı platforma bir milyonun üzerinde abone getiren Gökbakar’ın bu başarısı herkesi şaşırttı. Konuyla ilgili bir takipçisi “Rekor kırmışsın, bu konudaki düşüncelerinizi alabilir miyim?” diye soru yönetti. Gökbakar bu soruya “Çok gururluyuz. Sinemalarda olduğu gibi milyonlarca kişi beni Disney Plus’da da yalnız bırakmadınız. Hepinize teşekkür ederim” şeklinde cevap verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...