Şarkıcı Fedon'un yeğenine hırsızlık şoku

Düzenleyen:
Şarkıcı Fedon'un yeğenine hırsızlık şoku

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Fedon’un yeğeni oyuncu Bimen Zartar’ın 350 bin lira değerindeki motosikleti hırsızlar tarafından çalındı.

Ünlü şarkıcı Fedon’un ve Türk sinemasının “tonton dedesi” olarak bilinen Nubar Terziyan’ın yeğeni olan oyuncu Bimen Zartar, hırsızların hedefi oldu. Zartar, pazar akşamı yaklaşık 350 bin lira değerindeki motosikletini İstanbul Şişli'ye bağlı Meşrutiyet Mahallesi’ne park edip evine çıktı. Saat 03.00 sularında mahalleye motosikletli ve kasklı iki kişi geldi. Şahıslar, park halinde olan motosikletin gidon kilidini kırdı. Motosikleti iterek götüren hırsızlar kayıplara karıştı.

Şarkıcı Fedon'un yeğenine hırsızlık şoku

Fedon (solda) ve yeğeni Bimen Zartar (sağda)

POLİSTEN KAÇAMADILAR

Sabah kalktığında aracının yerinde olmadığını gören oyuncu, durumu polise bildirdi. Ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kısa bir süre sonra şüphelilerin izine ulaşıldı. Zanlılar yaşanan kovalamaca sonrası yakalandı. Motosiklet Zartar'a teslim edilirken iki hırsız adliyeye sevk edildi.

Şarkıcı Fedon'un yeğenine hırsızlık şoku

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...