Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Şarkıcı Tarkan’ın acı günü: Çok sevdiğim bir abimi kaybettik

Şarkıcı Tarkan’ın acı günü: Çok sevdiğim bir abimi kaybettik
Başlık ResmiSarkici Tarkan’in aci günü: Çok sevdigim bir abimi kaybettik

Ünlü şarkıcı Tarkan bugün altığı bir acı haberle yıkıldı. Tarkan’ın kariyerinin ilk yıllarından bu yana beraber çalıştığı sahne amiri Cem Dermanlı hayatını kaybetti. Tarkan, vefat haberini sosyal medyadan paylaştığı bir mesajla duyurdu.

Kaydet
|

Tarkan, yakın arkadaşının acısıyla sarsıldı. Ünlü şarkıcı müzik yolculuğuna başladığı ilk günden bu yana yanında olan sahne amiri Cem Dermanlı'nın hayatını kaybettiğini sosyal medyadan açıkladı.

“NE KADAR ÜZÜLDÜĞÜMÜ TARİF ETMEK ZOR”

Megastar sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı:

“20’li yaşlarımın, kariyerimin başlarından beri birlikte çalıştığım, her konserimde yanımda olan, çok sevdiğim bir abimi, Cem Dermanlı’yı kaybettik. Ne kadar üzüldüğümü, sarsıldığımı kelimelerle tarif etmek zor. Çok özleyeceğim kendisini. Her konserde gözlerim arayacak onu. Ve biliyorum kalbimdeki yeri hiç dolmayacak.”

“KALBİMİZDE DAİMA YAŞAYACAKSIN”

Demiral’a sevgisini dile getiren Tarkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok sevdik biz seni ve bil ki hiç unutulmayacaksın. Kalbimizde daima yaşayacaksın Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim.”

Şarkıcı Tarkan’ın acı günü: Çok sevdiğim bir abimi kaybettik
Başlık ResmiŞarkıcı Tarkan’ın acı günü: Çok sevdiğim bir abimi kaybettik
Tarkan'dan duygulandıran paylaşım...

BAKMADAN GEÇME
NTV spikeri Özlem Sarıkaya hayatını kaybetti
HABER

NTV spikeri Özlem Sarıkaya hayatını kaybetti

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.