Semih Öztürk TV8’den kovuldu mu? Furkan Dede açıkladı

Düzenleyen:
Semih Öztürk TV8’den kovuldu mu? Furkan Dede açıkladı

MAGAZİN Haberleri

'Semih Öztürk Survivor Ekstra'da neden yok' sorusu Survivor izleyicilerinin son günlerde en çok merak ettiği konular arasında yer alırken konuya dair açıklama yapan Furkan Dede, Semih Öztürk'ün bu sezon programda yer almayacağını belirtti.

TV8'de yayınlanan ve milyonları ekran başına kilitleyen Survivor, bu sezon "All Star - Ünlüler Gönüllüler" olarak yayınlanıyor. Programa dair merak edilen birçok konunun yanı sıra son zamanlarda gündemi meşgul eden isim ise Semih Öztürk oldu. Son birkaç programda yer almayan Öztürk'ün Acun Ilıcalı tarafından kovulduğu iddia edilirken, Öztürk'e dair yeni bir açıklama geldi.

SEMİH ÖZTÜRK KOVULDU MU?

Acun Ilıcalı'nın yakın dostu olan ve bir süredir kanser tedavisi gören Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Ilıcalı, ölüm haberiyle adeta yıkılırken sosyal medyadan yapılan bir paylaşımla şoke oldu. Yıllar önce ekranlara gelen 'Ütopya' yarışmasıyla ünlenen ve sonrasında Semih Öztürk ile evlenen Kurretülayn Matur'un Twitter'dan yaptığı ve ardından sildiği paylaşım sonrası Semih Öztürk Survivor Ekstra programında yer almadı.

Semih Öztürk TV8’den kovuldu mu? Furkan Dede açıkladıSemih Öztürk ve eşi Kurretülayn Matur

"HERKESİ AFFETTİM, BİR SENİ AFFEDEMEDİM"

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan Matur, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Hayat böyle bir şey işte. Bugün varsın, yarın yoksun. Kimsenin hayatını değiştirecek kadar hakkına girmeden, üzmeden, kırmadan yaşamalı insan. Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim. İki dudağımın arasından çıkmıyor 'helal olsun'. Acım, öfkem, kırgınlığım geçmiyor" dedi. Kurretülayn Matur'un bu paylaşımını Alpay Kazan için yaptığı ileri sürüldü.

"ÖZEL SEBEPLERDEN ÖTÜRÜ..."

Semih Öztürk'ün karısının Alpay Kazan paylaşımının Acun Ilıcalı'yı kızdırdığı iddiası gündeme geldi. Semih Öztürk'ün bu paylaşım sonrası kovulduğu konuşulurken merak edilen konuya dair haberi Furkan Dede verdi. Furkan Dede açıklamasında "Semih Öztürk bazı yaşanan özel sebeplerden ötürü bu sezonda bizimle birlikte olamayacak" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...