Serdar Ortaç mal varlığını kime bırakacağını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Gazete Magazin
- Güncelleme:
Serdar Ortaç mal varlığını kime bırakacağını açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Gazete Magazin

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, mal varlığını çalışanlarına bırakacağına dair çıkan haberlerle ilgili ilk kez konuştu.

Uzun süredir MS hastalığı ile mücadele eden başarılı şarkıcı Serdar Ortaç, mal varlığını kime bırakacağını açıkladı. Vasiyetnamesini hazırlayan ünlü isim mirasını nasıl değerlendireceğini paylaştı. 

Şarkıcı Serdar Ortaç ile İrlandalı model Chloe Loughnan, 2014 yılında nikah masasına oturmuş, 2019 yılında ise tek celsede boşanmıştı. Ayrıldıktan sonra nafaka yüzünden birbirine giren çift, magazin gündemine uzun süre konuşulmuştu. 

Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe’ye 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen eski eşinin dava açtığını ve evine haciz getirttiğini belirtmişti. Bu duruma isyan eden Ortaç "Bütün çalışmalarımız kadına gidiyor. Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor” ifadelerini kullanmıştı.

Chloe Loughnan geçtiğimiz aylarda evlenme teklifi alıp hayatını devam ettirirken, Serdar Ortaç konserlerden arta kalan vaktini sosyal medyada canlı yayın açarak geçiriyor. Ev yaşantısını paylaşan şarkıcının duygun halleri de dikkat çekenler arasında.

Serdar Ortaç mal varlığını kime bırakacağını açıkladı

“ÇOLUK YOK ÇOCUK YOK, ÇALIŞANLARA VERECEĞİM”

Şimdilerde kabuğuna çekilen şarkıcının son olarak tüm mal varlığını çalışanlarına bırakacağına dair iddialar ortaya atılmıştı. Uzun süredir MS hastalığı ile mücadele eden 53 yaşındaki şarkıcı, bu iddialara ilk kez cevap verdi.

Gazetemagazin hesabı tarafından paylaşılan röportaj videosunda, Ortaç'ın iddiaları doğruladığı görüldü. "Çoluk, çocuk yok. O yüzden çalışanlara vereceğim. Bir ev var zaten. Onu da onlar paylaşacaklar" dedi.

Vasiyet yerine geçen sözlerin resmiyete dökülüp dökülmediği sorulunca ise Ortaç, "Ben yazdım verdim. Onlar halleder. Dur ölmeyeyim hemen de..." cevabını verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Gazete Magazin
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...