Serdar Ortaç’tan evlilik itirafı: “Akıl hastası işi”

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Serdar Ortaç’tan evlilik itirafı: “Akıl hastası işi”

MAGAZİN Haberleri

Serdar Ortaç önceki akşam bir mekanda sahne aldı. 2019 yılında Chloe Loughnan’dan boşanan Ortaç, dinleyicileri arasındaki evli çiftlere tavsiyelerde bulundu. Ünlü şarkıcı “Evlenmeyin, evlenince her şey çok değişiyor. Evlilik akıl hastası işi” dedi.

Türkiye'nin en ünlü popçuları ve söz yazarları arasında olan Serdar Ortaç, dün akşam İstanbul'daki bir mekanda sahne aldı.

Şarkıcı Serdar Ortaç, nafaka yüzünden davalık olduğu eski eşi İrlandalı model Chloe Loughnan hakkında sert sözler sarf etmişti. "Şeytan görsün yüzünü, ondan çocuk yapmadığım için şanslıyım" diyen Serdar Ortaç evlilik hakkında kendisini dinlemeye gelenlere tavsiyeler verdi.

“BEN EVLİLİĞİ BECEREMEDİM”

5 yıl evli kaldığı eşi Chloe Loughnan’dan 2019 yılında boşanan Ortaç, gecede sevilen şarkılarını seslendirmekle kalmadı, sahnede içini de döktü. Dinleyicileri arasındaki evli çiftlere takılan Ortaç, “Ben evliliği beceremedim, siz de beceremeyin istiyorum” dedi. 

“EVLENİNCE HER ŞEY ÇOK DEĞİŞİYOR” 

Sahneden bekarları uyaran Ortaç, “Evlenmeyin, evlenince her şey çok değişiyor. Evlilik akıl hastası işi” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...