Serenay Sarıkaya’nın kaşındaki yara korkuttu, açıklaması gecikmedi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Serenay Sarıkaya’nın kaşındaki yara korkuttu, açıklaması gecikmedi

MAGAZİN Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Sosyal medyada fotoğraf paylaşan oyuncu Serenay Sarıkaya’nın kaşındaki yara takipçilerinin gözünden kaçmadı. Sarıkaya, yorumlar sonrası sevenlerini bilgilendirdi.

Instagram’ı aktif kullanan ve sık sık paylaşım yapan Serenay Sarıkaya, son paylaşımıyla hayranlarını endişelendirdi. Gerçek ise sonradan ortaya çıktı. 

TAKİPÇİLERİNİ MERAKLANDIRDI

Senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı, yönetmenliğini Bertan Başaran'ın üstlendiği yeni Netflix dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti'nin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Bade İşçil, Gülcan Aslan gibi isimlerin rol aldığı dizinin başrolü Serenay Sarıkaya, takipçilerini meraklandıran bir paylaşıma imza attı.

Serenay Sarıkaya’nın kaşındaki yara korkuttu, açıklaması gecikmedi

“KAŞIMDAKİ YARA ROL İCABI”

Ünlü oyuncu, Adana’da çekimleri yapılan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin ekibiyle çekim arasında soluğu kebapçıda aldı. Kebap yerken fotoğraflarını paylaşan Sarıkaya’nın kaşındaki yara dikkat çekti. Fotoğrafı gören kullanıcılar “Geçmiş olsun, kaşınızın üstünde yara var” , “Kaşınıza ne oldu” gibi yorumlar yaptı. Bunun üzerine açıklama yapan Sarıkaya, “Kaşımdaki yara rol icabı, panik yok” notunu düştü.

AVUKAT LEYLA’YI CANLANDIRIYOR

Kimler Geldi Kimler Geçti adlı meraklanan beklenen dizi, Leyla adında bir avukat ile aynı iş yerinde çalıştığı arkadaşlarının ilişkilerinde çektiği sancıları işliyor. Sarıkaya dizide amcasının boşanma davaları konusunda uzman olan hukuk bürosunda avukatlık yapan Leyla karakterini canlandırıyor. Dizinin Eylül 2023’de izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...