Settar Tanrıöğen kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti’ni izledi! Yerine gelen ismi görünce duygulandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Settar Tanrıöğen kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti’ni izledi! Yerine gelen ismi görünce duygulandı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Geçirdiği beyin ameliyatının ardından Kızılcık Şerbeti’nden ayrıldığı açıklanan Settar Tanrıöğen hafızasındaki sıkıntıyı atlattı. Ünlü oyuncunu kendine gelir gelmez ise diziyi izleyip duygulandığı belirtildi.

26 Ocak’ta beyin kanaması geçiren ve peş peşe iki ameliyat olan Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

HAFIZASINDAKİ SIKINTIYI ATLATTI

Yaşadığı rahatsızlıktan dolayı bir süre hastanede olan ve diziye devam edemeyeceği açıklanan Settar Tanrıöğen’in yerine tecrübeli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti. Taylan çekimlere hız kesmeden başlarken dizinin “Apo”su Settar Tanrıöğen kendine geldi. Hala tedavisi devam eden usta oyuncunun hafızasındaki sıkıntı geçti.

Settar Tanrıöğen kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti’ni izledi! Yerine gelen ismi görünce duygulandı - 1. Resim

KENDİNE GELİR GELMEZ DİZİYİ İZLEDİ

Aramızda Kalsın programında yer alan iddiaya göre, Settar Tanrıöğen haftaya hastaneden taburcu olacak. Tanrıöğen kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti’ni izleyip duygulandı. Bir ara ekip arkadaşlarını soran Tanrıöğen’in “Abdullah Bey” rolüne Ahmet Mümtaz Taylan’ın getirilmesinden memnun. Öte yandan Tanrıöğren bir daha diziye dönmeyeceği belirtildi.

Settar Tanrıöğen kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti’ni izledi! Yerine gelen ismi görünce duygulandı - 2. Resim

AHMET MÜMTAZ TAYLAN KADROYA DAHİL OLMUŞTU

Settar Tanrıöğen'in yerine Ahmet Mümtaz Taylan'ın kadroya dahil olduğunu açıklayan Show TV, şu açıklamayı yapmıştı: "Yapımını Gold Film'in üstlendiği, Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen'in geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir. Show TV olarak tedavi sürecini yakından takip ettiğimiz oyuncumuzun, nekahat döneminin bir süre daha devam etmesi gerektiğini doktorlarından öğrenmiş bulunmaktayız. Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen'e dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Dizinin bu hafta yayınlanacak 53. bölümünden itibaren Abdullah Ünal karakterini bir diğer değerli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır..."

Settar Tanrıöğen kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti’ni izledi! Yerine gelen ismi görünce duygulandı - 3. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...