Songül Öden’den hamilelik pozu: Çeken bilir

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Songül Öden’den hamilelik pozu: Çeken bilir

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Üç yıl önce nikah masasına oturan başarılı oyuncu Songül Öden, hayranlarını kırmayıp hamilelik fotoğrafını paylaştı.

‘Umutsuz Ev Kadınları’ , ‘Gümüş’ , ‘Uysallar’ gibi birçok başarılı dizide rol alan Songül Öden üç yıl önce iş insanı Arman Bıçakçı ile nikah masasına oturdu. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan çiftten Öden, karnı burnunda pozunu paylaştı. 

Songül Öden’den hamilelik pozu: Çeken bilir

Özel hayatını gözlerden uzak tutan Songül Öden, sosyal medya hesabını da pek aktif kullanmıyor. Ancak ünlü oyuncu takipçilerinin ısrarıyla hamilelik pozuna sosyal medyadan yer verdi. Kişisel Instagram’ına eli karnında çekilen pozunu koyan Öden, düştüğü not ile hamile meslektaşı Ezgi Mola’ya gönderme yaptı.

BEBEK İÇİN TAŞINIYOR

Doğuma birkaç ay kala bebek için taşındıklarını belirten başarılı isim, paylaşımının altına ise şu ifadelere yer verdi:

“5 aydır taşınmaya çalışıyorum. Taşınmaktan daha kötü olan şey hamileyken taşınmakmış. Çeken bilir. @Ezgi Mola”

Songül Öden’den hamilelik pozu: Çeken bilir

Songül Öden’in fotoğrafını ünlü dostları yorumsuz bırakmadı. Sunucu Tanem Sivar “Tanem teyzesi onu bekliyor” yazarken oyuncu Özge Özpirinçci ise “Kızının üstündeki elini severler” mesajını paylaştı. 

44 yaşında bebek heyecanı yaşayan ve bebeğini kucağına almak için gün sayan oyuncunun bebeğinin cinsiyeti kız. Çiftin ilk çocuklarına ne isim vereceği ise henüz bilinmiyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...