Sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ tutuklandı! Kız arkadaşı Melis Buse Betkayan’dan ilk açıklama…

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ tutuklandı! Kız arkadaşı Melis Buse Betkayan’dan ilk açıklama…

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ, ''terör örgütü propagandası yapmak'' suçundan kesinleşmiş hapis cezasının bulunması nedeniyle tutuklandı. Kız arkadaşı Melis Buse Betkayan, tutuklama sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan’ın sevgilisi Reşit Bozdağ, Sarıyer'deki evinden çıktığı sırada bölgede devriye görevi yapan polis ekiplerince durduruldu.

‘ÖRGÜT PROPAGANDASI’ GEREKÇESİYLE TUTUKLANDI

Kimlik sorgulaması yapılan Bozdağ'ın, ''terör örgütü propagandası yapmak" suçundan kesinleşmiş hapis cezasının olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen Bozdağ, tutuklandı.

MELİS BUSE BETKAYAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Tutuklama kararı sonrası sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ’ın kendisi gibi fenomen olan kız arkadaşı Melis Buse Betkayan, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Betkayan, Kıbrıs Havalimanı’nda birlikte yakalanıp gözaltına alındıkları iddiasını yalanladı.

Bozdağ’ın örgüt suçundan değil başka bir olaydan dolayı gözaltına alındığını iddia eden isim, şunları söyledi: 

“Ben gözaltında değilim. Dışarıdayım. Evimdeyim şu anda. Reşit de zamanında bana uzaklaştırma kararı olup yaklaştığı ve hakkımda konuşma yasağı bulunduğu halde hakarette bulunduğu için şu anda gözaltında. Zaten 3 gün yatacak, çıkacak. Avukatına kadar kendim tuttum. Reşit örgüt suçundan değil, sadece uzaklaştırmadan alındı. Benim diğerlerinden haberim dahi yok. Ben Kıbrıs’a gitmeyeli aylar oldu. Reşit de uçağa binemiyor, uçak fobisi var. Havalimanında yakalanmadık. Böyle bir şey yok. Kendi sağlığımdan korkuyorum şu an.” 

Sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ tutuklandı! Kız arkadaşı Melis Buse Betkayan’dan ilk açıklama…

Melis Buse Betkayan - Reşit Bozdağ

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...