Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun 10 bin euro’su uçtu gitti: Telefonumuzu açmadılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun 10 bin euro’su uçtu gitti: Telefonumuzu açmadılar

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2021 yarışmasıyla şöhrete kavuşan Aleyna Kalaycıoğlu, dolandırıldığını açıkladı. Klip çekimi için Alman bir yönetmene ödeme yapan ünlü isim, binlerce euro’sundan oldu.

Ekranların sevilen yarışması Survivor’da başarılı performansıyla adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu’nun başına talihsiz bir olay geldi. Yarışma sonrası şarkıcılığa da adım atan ve parçalarıyla müzikseverlerin karşısına çıkan Kalaycıoğlu, başına gelen hikayeyi paylaştı.

ALMAN YÖNETMENLER DOLANDIRDI

Hürriyet’te yer alan habere göre; Aleyna Kalaycıoğlu, Berlin’de klip çekmek için ön ödeme yaptığı Alman yönetmenler tarafından dolandırıldı. Şarkıcı, “Klip çekimi için ön ödeme 10 bin euro (288 bin TL) verdim. Fakat telefonlarıma dönmediler dolandırıldım” dedi.

“NE VARSA TÜRKLERDE VAR”

Aleyna Kalaycıoğlu önceki gün İstanbul Havaalanı’nda görüntülendi. Kalaycıoğlu, Berlin’den döndüğünü söyledi:

“Orada klip çektik. Sanırım dolandırıldım. Alman yönetmenler bulduk, ön ödemeyi de yaptık ancak telefonlarımızı açmadılar. Klip çekimi için 10 bin euro (288 bin TL) vermiştim. Ben de çok sinirlendim. Daha sonra Türk bir yönetmene çektirdik. Ne varsa Türklerde var.”

Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun 10 bin euro’su uçtu gitti: Telefonumuzu açmadılar

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

1988 Bursa Doğumlu. Yalova'da büyüyen Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ve babası 10 yaşındayken ayrıldı. Ebeveynlerinin boşanmasının ardından annesi ve kardeşleriyle İstanbul'a taşınan Kalaycıoğlu, liseden sonra dil eğitimi alarak sınavlara hazırlandı.

Amerika'da uçak mühendisliği bölümünü kazanan isim, 10 senedir voleybol oynuyor. Aleyna Kalaycıoğlu, 2021 yılında katıldığı Survivor ile adını duyurdu. Başarılı bir performans sergileyen ünlü sporcu, final öncesi son 8 arasına adını yazdırdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...