Tuba Büyüküstün’ün ikizleri büyüdü, annelerinin kopyası oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tuba Büyüküstün’ün ikizleri büyüdü, annelerinin kopyası oldu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, ikiz kızları Maya ve Toprak’la verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. İkizlerin büyümüş hali dikkatlerden kaçmazken, fotoğrafı gören herkes “Annelerinin kopyası” , “Büyüdükçe annelerine daha çok benziyorlar” tarzında yorumlar yaptı.

Oyuncu Tuba Büyüküstün 2011 yılında Onur Saylak ile dünya evine girmişti. Aralarında anlaşmazlık olan çift, ilişkilerini kurtaramayarak 2017 yılında evliliklerini noktaladı. Çiftin bu evlilikten Toprak ve Maya adında ikiz kızları dünyaya geldi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan 40 yaşındaki güzel isim, 2012 yılında doğum yapmıştı.

Büyüküstün, 10 yaşında olan kızları ile çekilmiş bir karesini Instagram’dan paylaştı.

“ANNELERİNİN KOPYASI”

Hem güzelliğiyle hem de oyunculuğuyla takdir toplayan Tuba Büyüküstün, kameralardan uzakta büyüttüğü kızlarıyla çekildiği fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Tuba Büyüküstün’ün ikizleri büyüdü, annelerinin kopyası oldu

Fotoğrafı gören kullanıcılar, “Annelerinin kopyası” , “Büyüdükçe annelerine daha çok benziyorlar” tarzında yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...