Tüm sürprizi bozdu! İdo Tatlıses’ten babasına sitem dolu sözler…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tüm sürprizi bozdu! İdo Tatlıses’ten babasına sitem dolu sözler…

MAGAZİN Haberleri

Baba olmaya hazırlanan İdo Tatlıses, duygularını dile getirdi. Ünlü şarkıcı, verdiği röportajda babasına da sitem etti.

İdo Tatlıses, 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile evlendi. iki yıl önce nikah masasına oturan çiftten geçtiğimiz günlerde müjdeli haber geldi. 

“YASEMİN İKİZ BEBEK BEKLİYOR”

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, İdo Tatlıses’in eşi Yasemin Şefkatli’nin hamile olduğunu paylaştı. 10. torununa kavuşmak için heyecanlı olan baba Tatlıses, bebekle ilgili açıklama yaptı: 

“Yasemin, ikiz bebek bekliyor, bebeklerden biri kendisini saklamış ve iki gün önce kendisini gösterdi. Yasemin 2,5 aylık hamile, cinsiyetleri henüz belli değil.”

Tüm sürprizi bozdu! İdo Tatlıses’ten babasına sitem dolu sözler…

“AĞZINDA BAKLA ISLANMIYOR”

İdo Tatlıses, bebek müjdesini babasının duyurmasına sitem etti. Magazin muhabiri Asiye Acar'a röportaj veren isim, “Babama bir şey söylenmiyor. Ağzında bakla ıslanmıyor. Babama aslında bir magazin sayfası açmak lazım. Bütün haberleri paylaşıyor. 'İkiz' deyince o da çok şaşırdı. Herkes çok mutlu ama en çok da Yasemin ile ben mutluyum” dedi.

HEYECANINI PAYLAŞTI

Şu anki duygularından ve eşi Yasemin Şefkatli’nin hamilelik sürecinden bahseden İdo Tatlıses, açıklamalarının devamında şunları söyledi:

"Çok heyecanlıyım. Hayatımızda yeni bir sayfa başlayacak. Bambaşka bir sayfa olacak. Bebek bize sürpriz oldu. Hele Yasemin için çok büyük sürpriz oldu. Yazı böyle geçirmek istemezdi.

İkiz olacağını duyunca bize ikinci sürpriz oldu. Şu an benim için zorluk yok ama Yasemin için çok zor oluyor. Neden cennet annelerin ayakları altında onu bu süreçte daha iyi anladım. Daha doğmadan panikledim, sağlıkla gelsinler inşallah.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...