Ünlülere yönelik uyuşturucu baskını! Aleyna Tilki’nin avukatı açıklama yaptı
Uyuşturucu soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan oyuncu İrem Sak, şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya fenomeni Danla Bilic ve Mümine Senna Yıldız, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şarkıcı Yusuf Güney ve oyuncu Melisa Döngel ise adreslerinde bulunamadı. Öte yandan Aleyna Tilki’nin avukatı Ayşegül Mermer, İl Jandarma Komutanlığı önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
İstanbul'daki uyuşturucu soruşturması kapsamında oyuncu İrem Sak, sosyal medya fenomeni Danla Biliç, Mümine Senna Yıldız ve şarkıcı Aleyna Tilki gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmada, bazı ünlü kişilerin uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandığına dair makul şüphelerin bulunduğu tespit edildi.
ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU OPERASYONU: GÖZALTI KARARI VERİLEN İSİMLER
Soruşturma kapsamda, İrem Sak, Danla Biliç, Mümine Senna Yıldız, Aleyna Tilki, Melisa Döngel, Yusuf Güney ve Cihan Şenözlü hakkında kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçlarından gözaltı kararı verildi.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Sarıyer, Eyüpsultan, Şişli, Üsküdar, Bakırköy ve Esenyurt'taki 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyonda, oyuncu İrem Sak, sosyal medya fenomeni Danla Biliç, Mümine Senna Yıldız ve şarkıcı Aleyna Tilki gözaltına alındı.
ALEYNA TİLKİ’NİN AVUKATI: ŞU AN SUÇ UNSURUNA RASTLANMADI
Öte yandan, Aleyna Tilki’nin avukatı Ayşegül Mermer basın mensuplarına açıklama yaptı. Tilki'nin avukatı "Aleyna Tilki bugün bir soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştır. Şu an edindiğim bilgilere göre yapılan aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmamıştır. Şu an için size verebileceğim başka bir teyitli ve resmi bilgi yoktur. İlerleyen saatlerde teyitli bilgil sizlere verilecektir ve kamuoyunu aydınlatmak ve masumiyet karinesini korumak adına tey itli bilgilerden sonra resmi bir açıklama yapılacaktır. Aleyna Hanım burada" dedi.
