Uraz Kaygılaroğlu'ndan Cem Yılmaz'a ödül töreninde tepki! Uyarıda bulununca ortam bir anda buz kesti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

CQ Türkiye ödül töreninde Uraz Kaygılaroğlu, ‘Yılın oyuncusu’ ödülünü Cem Yılmaz’ın elinden aldı. Kaygılaroğlu, sahnede eski eşi Melis İşiten'in geçirdiği trafik kazasına ilişkin yaptığı konuşma esnasında Cem Yılmaz’ın güldüğünü görünce “Bir şey anlatıyorum” burada diyerek tepki gösterdi.

GQ Türkiye "Men of the Year Ödülleri" dün gece sahiplerini buldu. Ödülünü Cem Yılmaz'ın elinden alan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, davranışından dolayı ünlü komedyene tepki gösterdi. 

Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten geçtiğimiz günlerde tiyatro oyuncularıyla birlikte feci bir kaza geçirmiş ve ölümle burun buruna gelmişti. 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada İşiten de yaralanmıştı.

“CİDDİ BİR ŞEY ANLATIYORUM”

Kaygılaroğlu, ödül konuşmasında “Çok teşekkür ediyorum, çok kıymetli bir ödül benim için. Çok zor birkaç gün geçirdik, o kadar korktum ki… Günlük hayatta üzüldüğüm, kızdığım çoğu şeyin boş olduğunu anladım” dedi. O esnada komedyen Cem Yılmaz'ın arkadan güldüğünü fark etti. Bunun üzerine Kaygılarıoğlu, arkasına dönerek “Ciddi bir şey anlatıyorum” diyerek yakın arkadaşına tepki gösterdi.

Uraz Kaygılaroğlu'ndan Cem Yılmaz'a ödül töreninde tepki! Uyarıda bulununca ortam bir anda buz kesti

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...