Usta oyuncudan zehir zemberek sözler: “Burak Özçivit’in kulağımın kılı kadar değeri yok”

Düzenleyen:
Usta oyuncudan zehir zemberek sözler: “Burak Özçivit’in kulağımın kılı kadar değeri yok”

MAGAZİN Haberleri

Türk sinemasının usta oyuncusu Serdar Gökhan katıldığı bir televizyon programında olay olacak sözler sarf etti. Özbekistan'da Taşkent Film Festivali'ne katılan usta oyuncu Serdar Gökhan, kendisiyle aynı sahneye çıkmayı reddettiklerini iddia eden Nurgül Yeşilçay ve Burak Özçivit'e ateş püskürdü. Yeşilçam oyuncusu, Özçivit için “Ben onu kıskanıyormuşum, kulağımın kılı kadar benim üzerimde bir etkisi yok” dedi.

Usta oyuncu Serdar Gökhan, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programına bağlandı. Gökhan, Özbekistan'da Taşkent Film Festivali'ne katıldığını ancak Nurgül Yeşilçay ile Burak Özçivit’in kendisiyle aynı sahneye çıkmadığını hatta yanına da oturmadıklarını iddia etti.

“BEN GELMEM, BEN ÇIKMAM DİYE BAĞRIŞMALAR DUYDUM”

Programda çok konuşulacak sözler sarf eden Gökhan, “12 oyuncu sahneye oturduk, programın devam etmesini bekledik. İki boş sandalyeye o iki arkadaşım oturması lazım. Kulisten duyduğum seslerde ‘Ben gelmem, ben çıkmam’ diye bağrışmalar duydum” dedi. Burak Özçivit’e çok kızdığını belirten oyuncu, “Ben onu kıskanıyormuşum, kulağımın kılı kadar benim üzerimde bir etkisi yok” şeklinde konuştu.

Usta oyuncudan zehir zemberek sözler: “Burak Özçivit’in kulağımın kılı kadar değeri yok”

“KAŞ ÇATMAYLA OYUNCU OLUNMUYOR”

Burak Özçivit hakkında sert konuşan Serdar Gökhan, “İki tane kaş çatmayla oyunculuk olmuyor. Önce oyunculuk öğrensin” dedi.

Ünlü isim, Burak Özçivit'i birebir tanımadığını, kendisiyle daha önce bir problemi olmadığını 



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...