Yalı Çapkını’nın başarılı oyuncusu ‘Reytingi bol olsun’ diyerek diziden ayrıldığını açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yalı Çapkını’nın başarılı oyuncusu ‘Reytingi bol olsun’ diyerek diziden ayrıldığını açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Ekranları reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nda beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizide, İbrahim karakterine hayat veren başarılı oyuncu Cansu Fırıncı kadrodan ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Fırıncı, yapımla anlaşmaya vararak bu kararı aldıklarını belirtti.

Star TV’de ekranlara gelen Yalı Çapkını dizisi, sürpriz bir vedayla gündemde. Kadrosunda Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Emre Altuğ gibi isimlerin yer aldığı diziden beklenmedik bir ayrılık haberi geldi.

Yalı Çapkını’nda İbrahim karakterine hayat veren Cansu Fırıncı, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla projeden ayrıldığını açıkladı. 
Cansu Fırınca paylaşımında “Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığım İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin ratingi bol, sezonları uzun olsun. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde buluşmak üzere” ifadelerine yer verdi.

Yalı Çapkını’nın başarılı oyuncusu ‘Reytingi bol olsun’ diyerek diziden ayrıldığını açıkladıDizide İbrahim karakterini canlandıran Cansu Fırıncı

YALI ÇAPKINI KONUSU

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı etkileyecektir.

Yalı Çapkını oyuncuları: Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...