Yalı Çapkını’nın Pelin’i çok değişti… Görenler tanıyamıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Yalı Çapkını’nın Pelin’i çok değişti… Görenler tanıyamıyor

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman yüzündeki değişimle dikkat çekti. Ünlü oyuncunun estetik yaptırıp yaptırmadığı merak konusu oldu.

Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Yalı Çapkını' dizisinde ‘Pelin (Pelo)’ karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman, yeniden kadroya dahil oldu. Ünlü oyuncunun yüzündeki değişim gözden kaçmadı. 

Yalı Çapkını’nın Pelin’i çok değişti… Görenler tanıyamıyor

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizide yaşanan olaylar her hafta izleyiciyi ekran başına kilitliyor. 

PELİN GERİ DÖNDÜ

Star TV’de yayınlanan dizi, dün akşam 42. bölümüyle ekranlara geldi. Diziye Seyran’ın Sultan’ı yakalaması ve Pelin’in Ferit’ten 6 aylık hamile olduğunu açıklaması damga vurdu. Yeni bölümde; Abidin, Ferit'i alıp parka götürdü. Karşısında Pelin'i gören Ferit, onun karnını görünce şoke oldu. "Yalnız gelmedim" diyen Pelin'e Ferit "Benim mi?" diye sordu. Pelin ise karşılığında "Senin çocuğun, bizim çocuğumuz” cevabını verdi. İkili oturup konuştuktan sonra Pelin bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi.

İZLEYİCİNİN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Diziye geri dönmesiyle ortalığa karıştıran Buçe Buse Kahraman’ın sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar da gündem oldu. Sosyal medyadan peş peşe verdiği pozları paylaşan oyuncunun yüzündeki değişim dikkat çekti. Bazı kullanıcılar “Yüzün çok farklı” , “Estetik mi yaptırdın” , “Eski halin daha güzeldi” yorumları yaptı.

Bir kısım sosyal medya kullanıcısı ise oyuncunun çok zayıfladığı için yüzünün böyle göründüğünü belirtti. Buçe Buse Kahraman ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Yalı Çapkını’nın Pelin’i çok değişti… Görenler tanıyamıyor

Buçe Buse Kahraman'ın yeni hali...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...