Yalı Çapkını’nın Şefika’sı Hülya Duyar ilk kez anlattı: Hande Erçel’i ben keşfettim

Düzenleyen: / Kaynak: Birsen Altuntaş
- Güncelleme:
Yalı Çapkını’nın Şefika’sı Hülya Duyar ilk kez anlattı: Hande Erçel’i ben keşfettim

Magazin Haberleri  / Birsen Altuntaş

Star TV’de ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde Şefika karakterini üstlenen Hülya Duyar, konuk olduğu programda Hande Erçel’i nasıl keşfettiğini ilk kez anlattı. Duyar, Erçel’in oyuncu olmak istediğini ve kendi menajerine yönlendirdiğini söyledi.

Oyuncu Hülya Duyar, Ceyda Düvenci’nin sunduğu Bambaşka Sohbetler adlı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. Duyar, Hande Erçel’i kendisinin keşfettiğini açıkladı. Meryem Uzerli ile ilgili ise “Meryem Uzerli’yi Türkiye’ye getiren benim…” dedi.

Yalı Çapkını’nın Şefika’sı Hülya Duyar ilk kez anlattı: Hande Erçel’i ben keşfettim

“HANDE ERÇEL’İ MENAJERİME YÖNLENDİRDİM”

Oyuncu Hülya Duyar, Hande Erçel’i keşfetme hikayesini şu sözlerle anlattı:

“Meral Ablacığım (Meral Okay) bana, 'Hülyacığım no name, tanınmayan bir oyuncu bak' demişti. Almanya’da cast direktörlüğü ve uygulayıcı yapımcılık yaptığım için, mesleğim olduğu için. 'Tatar Ramazan’ın cast direktörlüğünü yapıyordum. Hande, bir arkadaşımın arkadaşıydı. Hiç oyunculuk yapmamıştı, tanıştım ve çok sevdim. Tatar Ramazan’da 3 bölüm oynattık konuk oyuncu olarak. Yönetmene rica etmiştim, Hande de o ricama şahit oldu. Ana kastta olmasını istiyordum ama olmadı, 3 bölümlük konuk oyuncu olarak oynadı. Oyuncu olmak istiyordu, Hande’yi o zaman ki menajerine yönlendirdim, hep de kontakta kaldık.”

“MERYEM UZERLİ’Yİ TÜRKİYE’YE GETİREN BENİM”

Duyar, ayrıca Muhteşem Yüzyıl dizisiyle tanıdığımız Meryem Uzerli’yi de keşfeden kişi olduğunu belirtti. Ünlü oyuncu o dönem hakkında “Meryem Almanya’da oyunculuk yapıyordu, Meryem’i 17 yaşından beri tanıyorum. Meral Abla ve Meryem için güzel bir tesadüf oldu.  Meryem Uzerli’yi Türkiye’ye getiren benim…” dedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...