Yavuz Bingöl'ün halk ozanı annesi Şahsenem Bacı hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Yavuz Bingöl'ün halk ozanı annesi Şahsenem Bacı hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir solunum yetmezliği ile mücadele eden Yavuz Bingöl’ün annesi hayatını kaybetti. Türk halk ozanı olan Şahsenem Bacı yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Türk müziği sanatçısı ve şarkıcı Yavuz Bingöl anne acısıyla sarsıldı. Yaklaşık 1000 şiiri ve 150 türküsü bulunan Şahsenem Bacı,  geçtiğimiz aylarda hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir tedavi gören Yavuz Bingöl’ün annesi Türk halk ozanı Şahsenem Bacı’nın vefat ettiği öğrenildi.

Yavuz Bingöl'ün halk ozanı annesi Şahsenem Bacı hayatını kaybettiMagazin Burada'da yer alan habere göre Şahsenem Bacı, yarın son yolculuğuna uğurlanacak. Bacı’nın cenazesi için 15 Haziran Çarşamba saat 16.00'da İstanbul Karacaahmet Sultan Dergahı'nda tören düzenlenecek. Ardından Ayvalık'ta kızı Efsun Bingöl'ün yanına defnedilmek üzere uğurlanacak.

Annesinin ölüm haberiyle derinden sarsılan Yavuz Bingöl'den henüz bir açıklama ya da paylaşım gelmedi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...