Adım Farah’ta beklenmedik ayrılık: Usta oyuncu diziye veda etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adım Farah’ta beklenmedik ayrılık: Usta oyuncu diziye veda etti

MEDYA Haberleri

14. bölümde sezon finali yapan Adım Farah dizisinde yaprak dökümü devam ediyor. Sevilen yapımda Ali Galip Akıncı rolünü üstlenen oyuncu Mustafa Avkıran, kadrodan ayrıldı.

Oyuncuları arasında Demet Özdemir, Engin Akyürek, Feyyaz Duman gibi isimlerin yer aldığı FOX TV dizisi Adım Farah’ta yeni sezon öncesi ayrılık yaşandı. 

VEDA MESAJI GÖNDERDİ

14. bölümde sezon tatiline çıkan dizinin ekibinden usta oyuncu Ali Sürmeli ayrılmıştı. Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek‘in paylaştığı diziden flaş bir ayrılık haberi daha geldi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; usta aktör Mustafa Avkıran, Adım Farah ekibinden ayrıldı. “The Cleaning Lady” formatından uyarlanan dizide ‘Ali Galip Akıncı’ rolüne hayat veren Avkıran ekip arkadaşlarına veda mesajı gönderdi. Feyyaz Duman’ın kadrosuna katıldığı dizi yepyeni bir hikâyeyle yeni sezonda FOX’ta seyirci karşısına çıkacak.

Adım Farah’ta beklenmedik ayrılık: Usta oyuncu diziye veda etti

ADIM FARAH KONUSU

‘Adım Farah’, ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alıyor.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...