Arka Sokaklar iddiası asılsız çıktı! Şevket Çoruh yeni diziyle geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Arka Sokaklar iddiası asılsız çıktı! Şevket Çoruh yeni diziyle geliyor

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

16 yıl boyunca Arka Sokaklar’da canlandırdığı Mesut Komiser rolüyle hafızalara kazınan Şevket Çoruh’un diziye döneceği söylentileri hayranlarını heyecanlandırmıştı. Bu iddialar asılsız çıkarken, Çoruh’un yeni sezon için projesi netleşti.

Ayrılık kararı ile Arka Sokaklar seyircisini oldukça üzen Şevket Çoruh’un yeni dizisi netleşti. Birçok teklifi değerlendiren başarılı oyuncu son kararını verdi.

Çok sayıda teklif alan ve sevenlerinin Arka Sokaklar’a dönmesini beklediği ünlü aktör Şevket Çoruh’un hangi diziyi seçeceği merak konusuydu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; D Media, MedYapım ve Most Yapım başta olmak üzere ülkemizin önde gelen şirketlerinden teklif alan Çoruh, sonunda kararını verdi ve Fatih Aksoy’un patronu olduğu MedYapım’la anlaştı.

‘KORKMA BEN YANINDAYIM’ İLE EL SIKIŞTI

Şevket Çoruh FOX için çekilecek olan ilk adı KüçükAnne olan ‘Korkma Ben Yanındayım’ dizisiyle el sıkıştı. Başarılı aktör Fikret Reyhan’ın yöneteceği, Erkan Birgören’in yazdığı dizide “Nihat” rolünü canlandıracak ve İnci’nin (Gökçe Güneş Doğruöz) babası olarak seyirci karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar iddiası asılsız çıktı! Şevket Çoruh yeni diziyle geliyor

SON DİZİSİ SESSİZ SEDASIZ FİNAL YAPMIŞTI

Öte yandan usta oyuncu son olarak Fox TV’de yayınlanan Tetikçi’nin Oğlu dizisinde rol almıştı. Timuçin Esen ile başrolü paylaşan Çoruh’un dizisi 7. bölümde ekran macerasını noktalamıştı. Final yapmadan sessiz sedasız bitirilen dizi seyircide şok etkisi bırakmıştı. Çoruh, 16 sezon yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrıldıktan hemen sonra Tetikçi’nin Oğlu ile ekranlara dönmüştü.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...