Güldür Güldür’de sürpriz ayrılık! Ünlü oyuncu yeni sezon kadrosunda yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Güldür Güldür’de sürpriz ayrılık! Ünlü oyuncu yeni sezon kadrosunda yok

MEDYA Haberleri

Show TV'nin sevilen yapımlarından Güldür Güldür’ün kemik kadrosunda yer alan oyuncu İrem Kahyaoğlu, program ile yollarını ayırdı.

BKM’nin 2013 yılından beri ekranda olan fenomen programı Güldür Güldür Show’da çok konuşulacak bir ayrılık yaşandı. Başarısıyla adından söz ettiren İrem Kahyaoğlu, kadrodan ayrılma kararı aldı.

YENİ SEZONDA OLMAYACAK

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Güldür Güldür Show programının sevilen isimlerinden biri daha ekibe veda etti. 2019 yılından beri Leman karakterine hayat veren, izleyicinin beğenisi toplayan İrem Kahyaoğlu, yeni sezonda kadroda yer almayacak. 

Daha önceki yıllarda Karadayı, Yasak Elma, Gülperi gibi birçok televizyon dizisinde yer alan başarılı oyuncunun yeni sezondaki projesi önümüzdeki günlerde belli olacak.

İREM KAHYAOĞLU KİMDİR?

İrem Kahyaoğlu 17 Ekim 1980 tarihinde Kocaeli'de doğdu. İlkokul ve ortaokul ve liseyi burada okudu. Okul yıllarında tiyatroya olan ilgisi ve yeteneği onu tiyatro kariyerinde ilerlemeye yöneltti. Hocalarının tavsiyesi, ailesinin de desteğiyle tiyatroya yöneldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun. İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında yayınlanan Aliye dizisi ile yaşayan İrem Kahyaoğlu, Karadayı, Aşk Yalanı Sever, Aynı Çatı Altında, Kiralık Aşk, Yıldızlar Şahidim, Şeytan Tüyü, Yasak Elma, Gülperi gibi projelerde rol aldı.

 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...