Haluk Bilginer’li Şahsiyet 2. sezonuyla geliyor… Yayınlanacağı platform belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Haluk Bilginer’li Şahsiyet 2. sezonuyla geliyor… Yayınlanacağı platform belli oldu

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

İlk sezonu 2018 yılında yayınlanan ve başrollerinde Haluk Bilginer ile Şebnem Bozoklu’yu buluşturan Şahşiyet büyük yankı uyandırmıştı. Dizinin 2. sezonunun yayınlanacağı platform netleşti.

Ay Yapım imzalı polisiye dram dizisi Şahsiyet; Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal başrolleri paylaşıyordu. İlk sezonu büyük ilgi gören dizinin 2. sezonuna dair detaylar netleşti. 

ADRES DEĞİŞTİRDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; ‘Şahsiyet’ dizisi güçlü kadrosu, muhteşem senaryosu ve rejisiyle büyük ilgi görmüş ve Puhu’da seyirciyle buluşan Haluk Bilginer’li proje adını unutulmaz dijital diziler arasına yazdırmıştı. 12 bölümlük Ay Yapım imzalı dizinin yoğun istek üzerine ikinci sezonu çekildi. Dizi, başta Disney Plus için hazırlanmıştı. Ancak daha sonra Disney tüm dünyada içerik alımlarını durdurunca dizinin yeni adresi merak konusu olmuştu.

Haluk Bilginer’li Şahsiyet 2. sezonuyla geliyor… Yayınlanacağı platform belli oldu

İŞTE YAYINLANACAĞI PLATFORM

Haluk Bilginer ve Şebnem Bozoklu’yu buluşturan Erdal Özyağcılar, İlker Aksum ve Burhan Öçal’ın gibi birbirinden ünlü ismin renk kattığı diziyi Gain satın aldı. ‘Şahsiyet’, Rams Grup tarafından satın alınan ve kaliteli içeriğe önem veren bir pazar stratejisi uygulayacak olan Gain‘in lansman projesi olacak. Şahsiyet’in ikinci sezonunun 10 bölümden oluştuğu öğrenildi.

HALUK BİLGİNER’E EMMY ÖDÜLÜ KAZANDIRMIŞTI

Öte yandan ABD'nin dışında üretilen televizyon programlarının yarıştığı Uluslararası Emmy Ödülleri'nde oyuncu Haluk Bilginer, Şahsiyet dizisindeki performansı ile ‘En İyi Erkek Oyuncu’ seçilmişti. Ödülü alan Bilginer “Çok iyi hissediyorum. Kendimden çok Türkiye'ye bu ödül gittiği için çok mutluyum. Çok severek, beğenerek yaptığımız bir işin başkaları tarafından da uluslararası bir platformda takdir edilmesi ve ödülle taçlandırılması çok mutlu edici bir şey” şeklinde konuşmuştu.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...